Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 28 juli 2009

Av Louise - 28 juli 2009 20:48

Idag är det tisdag, inge jobb, inga måsten eller någonting.. rätt skönt, men det känns faktiskt lite konstigt att inte jobba, för det är ju det jag egentligen skulle ha gjort (a) hehe.. det är ju liksom min vardag nu! men men!  det blir mera snart ^^, hihi..


så idag har varit en sådan där:  " Jag är väldigt duktig - dag! " hihi..
jag och älsklingen vaknade ganska skapligt i morse faktiskt, klev upp duschade och åt frukost.. Och då sken faktiskt solen en liten stund, så det var jätte mysigt :) hihi..
Sedan efter det så åkte vi ner och handlade lite på ljusdal, bland annat en ny skurhink och mopp ( eftersom den tidigare hade gått sönder :P ) hehe! Så det blev en sådan, seda även lite annat smått och gott som var välbehövligt :)


Sedan hem, och började städa... Så det är väl i stort sett det vi har gjort hela dagen, vi har rensat och verkligen städat :) hehe!  Så nu är huset finare än någonsin... vi är ju duktiga vi faktiskt ^^ hihi... Men man måste ju vara det ibland har jag hört. nu när man är "vuxen" så har man ju ansvar, så vi tog vårat ansvar i handen och gjorde det rätta som behövdes göra :D - mycket bra (;


Sedan blev det middag, och nu så är älsklingen hemma hos oskar och fixar med båten ^^ och jag sitter här framför datorn, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sådär ^^  och sedan vänta på att han kommer hem...

nee, nu ska jag gå..
Pussis <3

Ovido - Quiz & Flashcards