Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Louise - 26 juli 2009 01:44

Nu är vi hemma igen, i Sverige.. och dock lite längre norrut än vad jag egentligen vill vara :p hehe! men tillbaka i Färila med andra ord..
Efter sammanlagt 34 timmar i bilen.. oj oj, det blev ju några timmar som sagt, hehe!

men på vägen ner, så stannade vi på en fika nere hos mamma, såå trevligt!
Sedan på hem vägen så stannade vi till i Uppsala och hälsade på mattias en stund.. så jag fick se hur han bodde och allting sådär.. åååh, vad jag saknar honom! det är sjukt ;D heh! men snart ses vi igen killen, okej?! :)
sedan så strax innan gävle södra. ungefär 8 km eller någonitng så fick vi punktering.. ojoj, det var ju inge vidare! hehe.. men men ! fick ringa till någon däck jour eller vad det var, så kom dom och hjälpte oss! sedan fick vi åka hemåt igen ^^ hihi.. Jag sov ju iof hela vägen ifrån uppsala i stort sett! väckte dom mig så somnade jag om nästan lika fort igen! :) men det får man ju faktiskt göra om man är trött.. eller hur?! :) hehe


Men vi sov rätt länge idag i alla fall, för vi var hemma i färila vid kvart i 6 i morse.. och kom inte i säng förrän klockan var runt halv 7.. så det blev rätt sent...
vaknade vid kvart i 5 idag på eftermiddagen/kvällen! och då såg jag att Olivia hade ringt ( för hade bett henne ringa mig vid 1 ) men jag hade inte vaknat av att hon ringde :P heh!

Men jag ringde henne runt 6 i alla fall ^^, hih..


Sedan nu på kvällen så har vi varit iväg och fiskat lite :) hehe 
Var lite segt i början, men till slut så började fisken komma, i alla fall på korken! jag fick två stycken pytte små, olivia en eller 2 och även robin ! men svensson fick ingen, så han fick min som vi satte på hans krok :) hehe!

men min fråga var bäst ;) vi skratta så vi höll på o dö..
" är färgade fiskar blinda? "  men det skulle egentligen vara: Är fiskarna färgblind :P heh!   aa,  man har ju inte roligare än vad man gör sig i alla fall..

Och så Olivia: " - Hallå, Robin! Vi håller faktiskt på att få hjärtattack här i båten! Inser du inte hur rädd jag är?! "   HAHAHA , så kul.. du är klockren honung <3

 
Sedan efter fiskturen så var vi till Snäre en sväng, och sa hej till åke och fransen :) hehe! trevliga pojkar, och på fyllan dessutom ;D hehe! ajja, ni är underbara i alla fall..

Nee vet ni vad, nu ska jag ta och hoppa i sängen :)
Imorgon ska jag träffa Kristin :D hehe, alldeles för länge sedan nu tycker jag :) hehe..


Men godnatt allihopa..
Pussis!

Ovido - Quiz & Flashcards