Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 11 juli 2009

=D

Av Louise - 11 juli 2009 22:55

Idag har det väl egentligen inte hänt någonting speciellt, är så himla trött just nu, men jag tänkte att jag skulle blogga lite i alla fall :P


Vaknade i alla fallutav att klockan ringde imorse klockan elva! för vi hade en liten "dejt" med svärfar idag... Så vi åkte bort på skjutbanan i Valla där han va.. och så käkade vi kycklingsallad, MUMS! ;D och så kollade vi på när han sköt lite och sådär.. mycket duktig..
Sedan åkte vi hem, och då fick vi för oss att vi skulle åka till Bollnäs en sväng, och så blev det ^^ hihi, så vi åkte dit, för Robin skulle hämta " lite " saker, men det blev ju verkligen hur mycket som helst..  men inte gör det mig någonting, tycker bara det är toppen (a) hehe!! =D
Sedan på kvällen så sa älsk att han ville fiska, så då fick han göra det..
Själv tog jag min skruttiga lilla bil till Tegeltjär, för att hälsa på Mathilda och se hur det var med henne och bebisen i magen! har ju inte träffat henne på evigheter känns det som..
Men det var verkligen skönt att träffa henne igen, snacka en massa skit och kolla på en massa gamla bilder :) hehe!  Underbart!
du är underbar gumman, tack för ikväll <3


Sedan när jag kom hem, så var älsk fortfarande iväg och fiskade, men det tog inte lång tid innan han kom in tramandes genom dörren ^^ hehe!
Så nu är han hemma också..
och nu så sa vi göra varma mackor med en massa gott :) hehe!
Sedan blir det en bra film och en massa mys!!
Sedan ska jag försöka sova i skaplig tid..

Ledig en dag till, innan arbetet sätter igång igen! :) hehe!
Men nu ska jag vara social med älsklingen och hjälpa honom med mackorna ^^ hehe!

På återseende gott folk!
Och godnatt..
Puss <3

Av Louise - 11 juli 2009 02:39

Jag har lite sömnproblem, klockan är ju nu som sagt tjugo i 3 liksom! och jag kan verkligen inte sova!!
Jag tror jag har försökt med det mesta, men ingenting verkar fungera :P hmm.. Men jag funderar på väldigt mycket också...
Tänk om det verkligen är så som jag tror då? Fatta vad himla glad jag skulle bli då :D YEEEEEEEES säger jag då :)


Idag har vi i alla fall varit duktiga... när jag kom hem ifrån jobbet så åkte jag och handlade, sedan startade jag en tvättmaskin, och så såg jag även att dom höll på att gräva här utanför ( gräva fram husgrunden som ska fixas och lagas! ) äntligen! men efter det, så käkade vi lite middag, hängde tvätten och sedan storstädade vi, så nu skiner allting som om det vore nytt. :)
Och jag är fortfarande lika nöjd med vardagsrummet/Sovrummet... det blev såååå fint när vi måla om och sådär..  hehe


imorgon kommer svärfar upp, han skulle på sjutbanan, för det var någon tävling :P så ska dit klockan 12 och äta kycklingsallad. mums!
men eftersom jag ska upp så tidigt ska jag försöka sova nu!
Godnatt..
Puss! <3

Ovido - Quiz & Flashcards