Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Louise - 16 juli 2009 13:47

Vi var u som sagt till Orsa igår med Svärmor och Nutte, och det var faktiskt helt okej! Orsayran, eller vad dom nu kallar det :P hehe! - vilken stämning! wow! :) häftigt egentligen.. ;D


När vi kom ner, så skulle vi försöka hitta någonstans där vi kunde äta, men det gick inte så bra! men efter en bra stund så hittade vi ett ställe, och maten var såå goood! jag har inte ätit så gott på väldigt länge :P hehe!
Men det var maffigt i alla fall =D och vääldigt göttans ^^


efter det så gick vi ner på byn eller vad man nu ska kalla det, så lyssnade vi lite.. jag och robin gick runt lite, köpte godis och bara fjollade oss ( sådär som bara vi 2 kan göra tillsammans! ) hehe.. underbart, i just love him <3 han är bäst!!  

Efter att timmarna hade rullat iväg en bra stund, så åkte vi hemåt... så vi var väl hemma här vid klockan var lite över 1 skulle jag väl tippa på.. och då blev det raka spåret i säng.. ojoj, vad trött jag var :P haha!!

MEN, i morse när vi satt vid köksbordet och skulle äta frukost alla 4, så BRAKADE det loss, ordentligen! och jag flög upp.. rädd som jag var, och hundarna hoppade omkring och var rädda dom också! - stackarna!
Men det slutade ju aldrig mullra heller... och dom andra 3 satt och sa - wow, häftigt och fränt i stort sett hela tiden! men men ! det är ju smällar man får ta när man är lite rädd för sådana saker :P hehe!!


Vad händer idag då ? hmm

Jo, vi ska nu iväg och meta med svärmor och dom... i hennes lilla båt ^^ sedan så ska vi grilla, sedan bär det av hemåt mot Färila senare ikväll :)

kommer bli en kanon mysig dag, det känner jag på mig! men jag har ju kanon bra sällskap också! så det kan ju knappt bli bättre än såhär på en ledig dag mitt i veckan ;D


Nee, nu ska vi ut och fixa lite innan vi ska meta ;D hehe!
Men ha en bra dag alla, för det ska jag ha :) hehe!

Pussis<3


OCH kom ihåg, ta hand om alla du älskar och bryr dig om... (;  <3

Ovido - Quiz & Flashcards