Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Louise - 12 juli 2009 22:59

En liten update sedan jag skrev sist...
Det har väl egentloigen inte hänt speciellt mycket, men jag lagade mat i alla fall.. Och vi båda blev då på lite bättre humör :) hehe!


Men när det hade gått en stund efter maten så kom jag med förslaget att vi skulle baka kanelbullar - MUMS!
Så det gjorde vi, åkte och handlade det vi behövde, sedan så bakdes det som aldrig förr i detta lilla kök, och dom blev ju hur goda som helst, och hur många som helst :) hehe.. en inte gör det någonting.. så nu får mamma och mormor fika när dom kommer också.. och det lät som om mormor uppskattade det redan tidigare ikväll när jag pratade lite i telfonen! hehe! :)

( har även lagt ut bilder på några av bullarna på bdb, så ni ser hur fina dom är! ) hehe..


Nu blir det till att hoppa in i duschen, sedan vänta på att älsklingen kommer hem ( han är ute och fiskar med glenn - lillebror min! i regn vädret ) hehe..
men sedan ska jag krypa ner i sängen, för imorgon är det jobb 10-18!
och det tycker vi om...   Blir faktiskt ganska mycket jobb den här veckan, och dom närmaste veckorna, och det tycker vi extra mycket om =D hehe..


nee, nu ska jag gå och duscha ^^
 
IMROGON KOMMER MAMMA OCH MORMOR - yeeeeeeees! =D saknar dom ju!


GODNATT :D <3
Pussis <3

Av Louise - 12 juli 2009 16:26

Detta är en typsisk Svensk sommar, det blir fint i någon vecka, och sedan blir  bara skit väder, rått och regn.. jag har ingen lust med detta längre. man tappar ju liksom all ork... jag vill inge mera!! USCHA!!!

Solen, värmen och allt det fina med sommaren - KOM TILLBAKA :D


Idag har det väl egentligen inte hänt speciellt mycket, det är så himlans dåligt väder ute, så har ingen lust att göra någonting heller i jo för sig.. men vi har varit iväg och pantat lite flaskor och sådär, så nu är i alla fall dom borta (a) hehe!
Och nu sa jag ta och laga lite mat, för jag är hur hungrig som helst.. så jag vet ju inte riktigt vart jag tar vägen snart.. hmm :P hehe


men vad händer egentligen ikväll då?
kanske bara blir till att ta det lugnt och sådär, för imorgon sätter arbetsveckan igång igen ju :)  inte direkt så roligt, men det är ju pengar i alla fall. så man får ju se det positvia i det hela..
det klirrar bra i min kassa kan jag säga :D och jag tackar inte neeej :)
blir bara lycklig då ju =D hehe...


nee, nu väntar köket och maten på mig :)
ha de bra alla söthögar...

Puss<3


Och joo, nu är det inte långt kvar tills mamma och mormor kommer upp - vilket jag tycker är helt underbart :) Miss ya <3

Ovido - Quiz & Flashcards