Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Louise - 20 juli 2009 20:57

Nu har helgen sprungit förbi, och jag har inte alls haft tid att sitta vid datorn i stort sett över huvudtaget, det är därför det inte har blivit någonting med bloggen... men därför tänkte skulle jag att jag berätta lite kort nu om vad som har hänt i helgen.. :)

I fredags när jag hade slutat jobba, så kom jag hem, och i stort sett på en gång så åkte älsklingen upp med oskar till tänndalen, för dom skulle vara där och fiska fick do för sig :) hehe!  så då åkte dom, efter det gick jag upp på fäla för att träffa Kristin en sväng - äntligen! det var ju alldeles för länge sedan.. så det var skönt =D .. Efter det, så åkte jag ner på ljusdal med mattias :) Sedan så träffade jag Olivia en sväng också! även det väl behövligt.. för inte träffats på evigheter kändes det som :) hehe...  sedan hem och reda ut en massa saker med vissa ungdomar.. sedan sova :P


Lördagen, började med att klockan ringde, och sedan iväg till jobbet, yttligare en dag, eftersom det var min jobbarhelg :P hehe!
Men det gick otroligt bra :) hehe!
efter det på kvällen så skulle jag ha varit på fotbollen i Föne, en det blev inte riktigt så.. :P heh!
Men sedan kom Olivia och Stefan och hämtade upp mig i alla fall, följde med henne hem till dom! och sedan blev det även så att jag följde med ut på stadt :) heh! vilket inte alls vara planerat ifrån min sida.. men nu i efterhand så är jag otroligt glad över att jag följde med, för jag hade sååå otroligt roligt, så tack allihopa för det :) hehe!  Efter det så fick jag skjuts hem, och sådär! och ävendå fick jag fixa med en massa ungdomar, och även polisen den här gången! hmm :o ... men men , efter det sova!! :D


Söndagen, klockan ringde igen och jag hade INGEN lust att kliva upp över huvudtaget, men det gick över lika fort :P hehe! upp och hoppa sa jag till mig, och så gjorde jag mig i ordning!! :)
Efter att ha jobbat hela dagen, så åkte jag bara hem och tog det lugnt.. :)
Sedan kom ju även älsklingen hem, så pussade sönder honom en lite stund, sedan så blev det sängen, för vi hade otroligt mycket folk där uppe på jobbet idag, och jag sprang som aldrig förr (a) hehe.. men det var ju väldigt roligt =D. och jag slocknade i stort sett på en gång :P hehe...


Sedan idag har jag väl egentligen inte gjort speciellt mycket, jag har varit upp och lämnat lite varor på jobbet och sådär, så dom slapp åka.. och sedan även fått reda på hur jag jobbar i veckan ;D hehe!
så imorgon börjar jag igen! men det är skönt med en dag ledigt i alla fall..


du är dum i huvudet, jag vill inte vara en del av ditt liv längre! du borde ju kunna tänka lite längre? eller, är det så svårt!? hmm.. det tror jag inte... men tydligen för dig.. du behöver inte bete dig som ett pucko.. för det vet vi andra redan att du är!! GE UPP!!!!!!


Nee, nu ska jag ta och kika på en film med älsklingen...
Sedan duscha och sådär.. sova skapligt, tror jag (?) för jag ska ju som sagt upp imorgon igen :P hehe..
nee, godnatt allihopa :)
Puss <3


P.s
K, nu måste det ta en vändning, tycker du inte det? Såhär kan det ju inte fortsätta...det vet vi allihopa.. och jag finns här för dig! och jag tänker ställa upp hela vägen! det vet du också ^^ jag älskar dig, du är en utav mina absolut bästa vänner! och jag LOVAR, jag sviker inte din sida eller din tillit... jag finns alltid här, 24/7 det vet du ! 365 dagar om året.. ja ALLTID... jag älskar dig, och du behöver hjälp.. nu fixar vi det här tillsammans.. jag finns med dig hela resan.. :) Pussis :)

Ovido - Quiz & Flashcards