Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under juni 2010

Av Louise - 18 juni 2010 12:31

Nu är jag tillbaka, efter en ganska hektisk torsdag. men jag klagar ju absolut inte, jag hade det trots allt väldigt trevligt! (: hihi..


Började morgonen med en rejäl frukost, en dusch och lite make up (:
sedan bar det iväg på det första mötet för dagen, och allting där gick väldigt bra! fick med mig lite saker hem, som hon tyckte jag skulle kika på och sådär! (: hihi. och efter det så åkte jag hemåt igen och donade lite, gjorde i ordning middagen och sedan en liten powernap på soffan. klockan ringde och det var dags att göra sig i ordning för möte nummer två! ;) haha!

allting gick kanoners, och mamma - jag fick ledigt den helgen! :D ..

Och efter det så hände det inte så mycket, jag åkte hemåt och så dog jag på soffan framför tv'n en stund innan det var dags att förflytta sig till sängen för skönhetssömn.


Idag är det fredag, och älsk har varit hos tandläkaren, så jag trodde att jag skulle få en somorgon imorse, men inte då! vaknade vid kvart över 10. men men, det är sådant man får räkna med! men just nu är han ivä med Ola en sväng tror jag. haha.
Jag har ätit lunch bara för en liten stund sedan, och jag ska alldeles strax göra någon nytta!

Men på återseende, pease out <3

Av Louise - 16 juni 2010 23:50

Hur mycket utav det jag skulle göra, tror ni att jag lyckades genomföra? haha!
Jag tror att ni nästan gissar rätt.

Det hände inte mycket faktiskt, men Zenita hörde av sig och undrade om jag inte hade lust att komma dit på en fika och lite skitsnack i det fina vädret, och vips så satt jag i bilen på väg till rengsjö istället för att städa - men svårt att motstå vänner ju (: haha!
Åkte dit och pratade lite, och bara mådde bra en stund. fick några kloka ord och bara mådde bra. och efter ett tag bestämde vi oss för att gå över till svärfar och anna och snacka lite gojja med dom också. (: haha! då han klagar på att jag är där för sällan när jag ändå är hos grannen! så jag tog mig i kragen och gick dit för att kramas lite med honom.. Efter ett par timmar började min mage skrika efter mat - gosh, jag var hungrig! ;p


Så åkte hemåt och lagade middag, en riktigt god biffstorganoff med ris!  åh, det var länge sedan jag åt det. och jag hann inte riktigt njuta eftersom jag kastade i mig då jag var väldigt hungrig! haha. men men..
Men efter middagen mina vänner, så tog jag tag i mig själv och började skura badrummet, och det tog ju sin lilla tid. men oj vad det blänker, knappt så man vågar kissa ju (: haha!
Men passade även på att ta köket! plockade i och ur diskmaskinen, gjorde rent spisen och ugnen och allt därtill. torkade av bänkar och bordet.
Gjorde även lite små fint i vardagsrummet. men jag har fortfarande inte vikt tvätten eller sådär, och nu har jag ingen ork till det heller! men jag får göra det imorgon, före, emellan och efter mina 2 möten imorgon. och det är ett måste att göra det nu ju.

Men jag SKA göra det imorgon :) haha. hoppas jag håller det bara, men det är som sagt ett måste att göra det.


Nu ska jag vänta på att älsk kommer hem, tror dock att jag somnat innan redan! ;P för jag är hur trött som helst. men behöver som tur är inte kliva upp före klockan 12 imorgon i alla fall.
Så jag säger godnatt nu, för kommer somna alldeles strax känner jag!
på återseende imorgon.


Pease out, Pussis! <3

Av Louise - 16 juni 2010 14:03

Solen skiner, jag är på toppen humör och ja! jag vet inte riktigt. det är kanoners i alla fall.


Igår efter min lunch så åkte jag ut till Lottefors och hämtade Tessan, som ville komma hem! och det är klart att man erbjuder sig att skjutsa hem henne då! (: hihi. efter det så åkte vi och käkade en glass. och så väntade vi på att Linn skulle bli klar.
Till slut fick vi ett sms om att vi fick komma upp, så handlade en glass till henne och sedan upp. Spelade lite kort i väntan på att tiden skulle gå fortare.
men sedan var det dags att bege sig, ner på statiol för att handla lite och sedan iväg mot Arbrå ^^ haha. det vart bilbingo igår (: - riktigt roligt faktiskt, tro det eller ej! :D Men vi var dom tre pensionärerna igår, men vi trivdes med det (; , även fst tessan inte varit på en bilbingo förut, och då med andra ord inte spelat heller. så var det hon som lyckades vinna 500kronor. haha! nybörjar tur kallar jag det ^^,  men det var roligt att vi för en gångs skull fick tuta.. haha!

Efter att bingon var slut, så åkte vi hemåt mot bollnäs igen, och där bjöd hon på en glass. tack för det! ^^, och träffade även på sötnosarna Jessica och Fredrika! (: Sedan åkte vi runt en sväng, men kom på att vi ville ha mozarella sticks på max, så ställde oss där och snackade lite. och efter en stund kom fia fram till oss, och snackade ett bra tag. söt tjej det där! ^^,  Sedan begav vi oss hemåt i alla fall.  hann inte ens fixa matlådan innan jag somnade (: haha! gosh, jag var trött ;p..


Imorse vart jag väckt av älsk som kom hem ifrån tandläkaren, så han kom hem och sulla mig på ryggen och frågade om det var dags att vakna, och äta lite frukost/lunch med honom. så ja, jag klev upp efter en stund.
Och då blev det som sagt lite frukost/lunch som bestod av:
2 smörgåsar med ost och gurka, yoghurt, och en stor kopp med tropiskt te! riktigt gott ska jag berätta! (: hihi.

Men nu har han i alla fall åkt iväg för att jobba ytligare en kväll/natt.
Så nu ska jag dra på musiken på högsta volym, njuta av det fina vädret och livet i allmänhet och ta tag i hemmet.

För här ska det: vikas tvätt, bädda rent i sängen, damma, dammsuga, torka golv, skura badrum och skura kök. ja, finns lite mer! men det märks hur mycket jag orkar. nu måste jag sätta fart i alla fall (: ..

så på återseende! Puss o kärlek <3



-Think twice, That's my only advice!
Come on now, who do you think you are?
Ha ha ha, bless your black soul. Do you really think you're in control?
Well, I think you're crazy!!

Av Louise - 15 juni 2010 11:51

Yes I'm back!  


I söndags åkte jag, älskling, Fredrika och annso till söderhamn för att hälsa på bönan Tessan som jobbade! (:  mycket trevligt. passade även på att tvätta bilen, snacka skit och mysa. Så ja, kvälls äventyr är inte helt fel ibland ska ni veta! :D jag tycker om sådana där äventyr :D hihi.
Efter ett tag åkte vi hemåt i alla fall, och jag somnade på en gång! (:

Igår vaknade jag och tänkte - nej måndag! men det slutade inte så kan jag säga! det blev en väldigt bra måndag! Följde med tess till söderhamn, då hon hade lyckats glömma plånboken på jobbet, hämta den och denna dag tvätta hennes bil istället. :D haha! och sedan tillbaka till Bollnäs, hämta monica och ubbe, skjutsade mattias för att handla och sedan så åkte vi iväg och fixade en sak :D - wiiiiiie.. och sedan efter ett tag så åkte vi hem till Thomsson och mös där en stund med honom och Leo. riktigt mysigt. sedan skjutsade hon hem mig, och hon skulle till Lottefors ^^, ..  
Och efter det så satt jag bara hemma och mös för mig själv, och mådde hur bra som helst. (: även att jag pratade i telefon i stort sett hela kvällen. hann prata med Pappa, lillebror, Anna, mamma och ja. bara mös! (: <3

Imorse rindge klockan vid 7, och det vara bara att kliva upp, äta lite frukost och försöka piggna på sig ;P haha! var iväg på ett möte vid 8, och bokade även in ett nytt möte tills på torsdag. dock vid halv 3 denna gång :D haha. skönt att slippa kliva upp så himlans tidigt. och sedan så åkte jag hemåt! (:
nu sitter jag här, och måste alldeles strax åka iväg igen, fast denna gång ska jag ner på försäkringskassan och lämna in ett papper, ang mitt bostadsbidrag och sådär, som jag längre inte ska ha! :D haha!

Men ja, nu vet ni lite mer i alla fall. men nu måste jag äta lite lunch, så på återseende! puss o kärlek <3

Av Louise - 13 juni 2010 17:41

Hade tänkt och berätta lite mer om gårdagen faktiskt, så väntar lite med min lill ilska, eller tanke eller vad man nu kan kalla det? ja, jag vet inte!


Men ja, lördag var det ja! (:  klart ni är nyfikna! :D
Var ju som sagt ute igår med helt underbara flickor, det var hur kul som helst, om man bortser ifrån den dåliga musiken som spelades! . haha. men men!
när jag kom hem till Tess, så gjorde vi oss i ordning, satt och pratade lite, och fick reda på en massa saker som jag inte hade någon aning om förut, men det gör ingenting! för nu vet jag. och det är bara bra saker. och även några utav dom "byggde" på min lilla tanke i huvudet faktiskt. men det är sådant man löser. right? haha!
jag tänker nu, och förhandlar om det sedan! men lugn bara, It's just getting started! (:


Och efter ett tag så kom Ubbe upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till Alfta, eftersom jag var nykter! och självklart. så åkte till Alfta en snabbis och fick med mig Monica som sällskap - mycket trevligt! :D

Efter det så var det tillbaka till Tess, satt ute på altanen: - spelade musik, sjöng, flummade oss, snackade skit, och ja bara mös med underbara flickor! (: jag kan säga att jag trivdes hur bra som helst verkligen! (:

Och när klockan började närma sig 12, så rullade vi neråt, först in på statiol för att köpa ciggisar, och sedan mot tranan! :D
Började såklart med dansgolvet, vad annars liksom? och jag säger bara följa john? någon som känner igen sig kanske?!   haha, det är ju så himlans genomskinligt så det finns inte. men men, vi andra får oss bara ett gott skratt, och det förlänger ju livet. inte sant? :D haha..
Runt kvart i 2 så bestämde jag och tess oss för att gå ut, och efter en stund kom även Jessica ut.. så vi gav henne väskan och sedan åkte vi mot max. (:


ja, sedan har ni hört hur slutet av kvällen var :D haha. men jag tänkte dock bjuda på lite bilder sedan gårdagen också :D


                    ....            

jag, fredrika, tess, jessica & Emelie      |   Tess, Jessica, fredrika (jag bakom)

                                ....         

Vad gör vi 3 egentligen? hihi                  | Tess och Jessica sjunger och dansar (:

  Jag och Tess (:   - ja vi är knäppa! but we like it, just like everyone else! :D  you can't do nothing else but love us! I know it bitches! (:


Ja, det var dom bilderna det :D hihi.. Jag har flera, men dom orkar jag inte riktigt ladda upp här, utan dom kommer väl på face lite senare! (: haha!
men nu blir det till att laga lite middag, och sedan vänta på att älsk kommer hem, och sedan att fredrika kommer till klockan 7. då bär det av mot söderhamn och hälsa på söttösen på jobbet.
Så på återseende!  Pease out! <3

Av Louise - 13 juni 2010 11:17

Nu har jag varken haft tid ork eller lust att sitta vid datorn och blogga så här kommer det en liten uppdatering, bara för att jag vet att ni är lite nyfikna! (: haha!

Fredag-
  Vi åkte hem till Andreas och Elin, fikade lite och bara hade det trevligt. och vid två tiden så åkte vi ner på stan. Då pojkarna ville gå in på fiskaffären, så vi bestämde oss för att kika på skor och lite annat, ni vet sådant som är roligare? ;p haha ! (:  Efter det så gick jag och älskling iväg och tittade på en sak, och nu har vi bestämt oss i alla fall, och det tycker jag är väldigt bra! :D hehe. Det är nu klart, så kan "sluta tänka på det" , eller någonting sådant i alla fall? haha.  Efter det så åkte vi till Willys och handlade, och det hade ju blivit jätte fint där inne. mycket bra. och mycket bättre nu än med hemköp :p hahaha! (:

efter det blev det en pizza, och sedan åkte vi hemåt. plockade upp allting och när kvällen började närma sig, så åkte vi ner på stan för att kika! men det var ju tvärdött, och ändå så tycker man att det borde vara lite mer drag, då dom för helsike tagit studenten/fått sommarlov m.m . men nej nej.
Träffade på Tess och Hannah en sväng också, kramades och snackade lite, och sedan så åkte vi hemåt. och slocknade på en gång ^^ haha!


Lördag- Vaknade av att älsklingen väckte mig, så det vara bra upp och hoppa och börja göra sig i ordning. (: skulle nämligen vara i edsbyn klockan två för att fika lite , då nutte fyllde 50 i tisdags! ;b .. så hämtade upp Ken, och sedan bar det iväg. vart kvar en stund, och sedan åkte vi hemåt! (:  Tog inte lång tid innan jag hade packat väskan och vi åkte till blomkransen för att hämta upp Emelie och sedan hem till Therese, där hon och Jessica var! :D mycket trevligt.
Efter en stund kom även fredrika! (:  Dom drack, dock var jag nykter, så jag fick köra dom istället! ^^, hihi.  Hamnade i alla fall till slut på tranan, lite dåligt drag dock i alla fall för att vara ganska mycket folk. Men sedan var det inte så himlans bra musik heller, det var bara någon bra låt ibland! ;p hahah! men men.

Synd bara att det inte blev så, då Tessan tydligen var hur pepp som helst! och det har varit rätt roligt, det erkänner jag! :D

Efter tranan så åkte jag och tessi till max och käkade lite, och sedan skjutsade vi hem 2 stycken till Ren, och sedan även vi hemåt. Robin kom och hämtade mig hemma hos henne, och sedan hem och slocknade på en gång - eller ja, efter att jag hade berättat om kvällen typ (: haha!


Söndag- Vaknade av att klockan ringde halv 10, och då var det bara till att kliva upp och plocka lite och sedan ner i tvättstugan! :D  så ja, det är vad min söndag kommer att bestå av, och sedan kanske man ska åka till söderhamn en sväng senare också, men bara för att hälsa på hjärtat tess som ska jobba - stackarn!
men annars åker jag fani mig inte till söderhamn om jag inte måste. nej nej ;P

men nu ska jag ner i tvättstugan igen, så på återseende senare när jag måste skriva av mig lite frustation. så Puss o kärlek så länge <3

Av Louise - 10 juni 2010 23:10

Hemma efter en väääldigt bra dag! :D


Mötte upp anna på stationen vid tio i ett, och det var helt underbart att se henne kliva av och komma till mig (:  äntligen tänkte jag, då det inte finns någon som förstår mig lika bra som henne, bortsett ifrån min mamma! :p haha. men det var underbart. vi gick på enjoy, lunchade lite och snackade lite skit, och efter ungefär en timme så ringde Zenita och undrade vad jag hade för mig, och det hela slutade med att hon kom och gjorde oss sällskap - och absolut inte mig någonting emot! (: riktigt mysigt faktiskt. två pärlor i en smäll liksom. efter lunchen tog vi ett varv på stan, hittade lite snyggt, men dock ingenting som följde med hem denna gången. kanske nästa? haha!
åkte ut till elgiganten då jag skulle få tillbaka lite pengar, då det hade blivit någontng fel när jag hade köpt min telefon, men det gjorde ju ingenting faktiskt. för helt plötsligt så var både jag och min plånbok 1200kr rikare. kändes skönt! (:
In på coop och handlade och sedan hemåt och lagade lite mat. riktigt smaskens blev det. satt och kikade på tv'n, snackade skit och åt middag! älsklingen var så himlans trött så hann somnade.


När klockan var 8 så bestämde vi oss för att åka iväg på kvantum och köpte jordgubbar. så det gjorde vi.  så - två förpackningar med jordgubbar på en gräsplätt vid vattnet, skitsnack, kvällssolen i ögonen och bara en massa mys med min närmsta vän Anna! (: helt underbart. Just nu älskar jag verkligen livet, och allt som hör därtill... great. det finns inte mycket som kan göra det bättre nu, och jag skulle inte vilja byta ut någonting heller! :D jag är lycklig...


Men nu är jag hemma igen, eller ja kom hem vid tjugo över tio, då jag hade lämnat av henne vid tåget då hon skulle åka hemåt igen ;( tråkigt men sant, men det är inte långt kvar tills vi träffas igen, det lovar jag! :D men tack för idag stumpis, det behövdes verkligen! du är betydelsefull. och jag förstår precis vad du menar ( det vi snackade om tidigare? )  men jag lovar, jag finns alltid här. jag försvinner inte, det är någonting jag står fast vid. och du? jag är bara ett telelfon samtal bort, det vet du!! (: 


Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan en stund, och kika på lite SATC som går på 3'an, sedan blir det sängen! (: Så på återseende imorgon söthögar.
Puss o kärlek <3


Svar till pappa: - Nej, vi hade inte riktigt någon tur där med djuren. och vi får som sagt vara glada över att det inte var någon älg eller liknande. men ja, denna dag har varit mycket mycket bättre!  Puss!

Av Louise - 10 juni 2010 11:48

Hej torsdag! äntligen här, fler än jag som längtat efter den antar jag? (: hehe

Eftersom det är många som tar studenten idag, bland annat bollnäs! ;b


Jag hade ställt klockan på elva idag, bara för att jag skulle hinna allting, men jag vet inte varför! men jag vaknade vid halv 10 och kunde inte somna om. jag är nog i lite extas! :D men det gör inte mig någonting..
Så jag klev upp, käkade frukost och noppade ögonbrynen. Så nu sitter jag här och ska alldeles strax fixa det sista och sedan åka ner på stationen till tio i ett och möta upp bästaste Anna, som äntligen kommer och hälsar på.

och tro mig, det behövs verkligen..

Behöver prata av mig, bra umgås och må bra med en utav dom absolut bästa guldklimparna jag har! :D   och hon blir även kvar på middag idag, och det gör bara saken ännu bättre! jag är glad (:

Men nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna, jag är så himlans seg, så om jag inte sätter fart nu, så hinner jag aldrig! och jag vill ju inte låta henne vänta! så nås på fonen hela dagen (mp)  Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards