Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Louise - 5 juni 2010 17:32

Sommarvädret fortsätter, det är verkligen strålande solsken ute! helt underbart.. (:


Idag har det väl gentligen inte hänt så himlans mycket ännu, jag har bara varit ute i solen, och efter det tog jag mig ett långt härligt bad med hårinpackning och doningar! hur skönt som helst verkligen. jag stormtrivs!
Mattias kom och hämtade Robin runt 3 tiden ungefär, då dom skulle jobba och fiska - eller vad dom nu skulle göra? ja, jag ha rju som sagt ingen aning! men men ;P haha!

Och jag har ju inte direkt gjort någonting, kikat igenom lite. plockat lite här hemma och gjort det fint igen (: hihi..
och nu ska jah alldeles strax börja med maten, då jag magen skriker lite faktiskt.. hm.
Sedan ska jag väl försöka komma på någonting att göra tills ikväll, då man inte kan sitta inne en sådan fin kväll som denna! :D  men men. Nu mat som sagt! på återseende!

Puss o kärlek <3

Av Louise - 5 juni 2010 00:55

Jag tycker att detta är helt underbart, klockan är snart 1, och det är fortfarande en ljus himmel och plusgrader ute! och kan man göra annat än och älska det? -nej, jag tror inte riktigt det. eller hur? haha!


Men sedan sist har det väl egentligen inte hänt så himlans mycket.. älsk kom hem, det blev lite middag och sedan packade jag upp två kartonger och ställde på plats, så nu är det bara två eller tre stycken kvar! och dom har vi bestämt att vi måste ta imorgon. För nu har vi ju liksom bott här i lite mer än en månad, så på tiden att det blir klart tycker jag. haha! men men, får la se. men åter till idag som sagt.

Efter det så bestämde vi oss för att vi skulle ha myskväll, så åkte ner på videohallen och hyrde två filmer, då vi har kikat på den ena och håller på med den andra just i detta nuet ^^,

Men när vi hade varit på videohallen så åkte vi till kvantum och inhandlade oss lite dricka, jordgubbar och självklart vaniljglass! årets första jordgubbe är nu avklarad - check! haha..
Så det har vi myst med idag, riktigt smaskens faktiskt. så jag bara njuter just nu av livet, tillvaron och allting i helhel. för allting bara faller på plats just nu, och det verkar inte krävas någon speciell ansträgning heller! (:  bara vissa gånger när man får sätta den "tuffare" sidan till och kämpa lite extra! men det är som sagt inte alls många gånger...


Men nu ska jag vara lite social med älsk, då han just för tillfället kikar på filmen alldeles ensam! haha! så på återseende imorgon, eller ska man säga senare idag? haha! godnatt i alla fall <3
Puss o kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards