Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Louise - 9 juni 2010 23:00

Efter min lilla nostalgitripp i det underbara minnes-/fantasi landet så tog jag tag i mig själv, och kom ut ur min lilla bubbla..


älsklingen kom hem efter ett tag, rättare sagt runt tre tiden. men han var så himla trött och hade ont i ryggen, så han la sig på soffan och vilade, men det hela slutade med att låg här och sussade så gott - gofisen <3 hihi.
Jag gick och lagade mat runt 4, bara så att jag skulle hinna se unga mödrar klockan fem. någonting som inte går att missa ju (: så himla bra.

Och så måste jag passa på att ge stora tummen upp till alla unga mammor som verkligen går in för det, och klarar det galant. dom ska verkligen berömmas för att dom gör ett sådant bra jobb. för det är ju trots allt ett heltidsjobb att ha barn, och kanske inte alltid så lätt om man är så himla ung? men dom gör det bra.


Efter det så fick jag upp älsklingen ifrån soffan så åkte vi till edsbyn där vi skulle lämna av hundarna! (:   men sedan kom jag på helt plötsligt att jag hade glömt min jacka, och det absolut viktigaste - min plånbok! i järvsö. inge bra louise, skärpning! :D haha! så vi fick ta oss en sväng dit. Men vi kom inte så långt ifrån Svärmor och nutte, då vi lyckades köra på en katt :'( det var hur hemskt som helst. usch säger jag bara, och då kom jag och tänka på min gamla katt: Mozart. som också blev överkörd, inte alls roligt när det händer!
men när vi kommit nästan till järvsö så flyger en fågel in i oss också! :s hmm.


Blev kvar en stund, för lite mys med prinsen som inte hade somnat än, kikade lite på Grey's, och pratade lite. och sedan åkte vi hemåt. och när vi kommer till Lottefors så ser vi att bilen framför vejjar för någonting. och då var det en igelkott, och det var nära att även den hamnade under bilen, men den klarade sig som tur var! men detta var inte den bästa dagen med djuren - en riktig otursdag! men tur att den snart är över :D haha..


Nu är vi hemma i alla fall, fixat matlåda till älsk. och ska alldeles strax krypa ner i sängen då jag känner att ögonen går i kors på mig! Så är nog lite trött tror jag! ;p haha. men men
Imorgon blir det till att hoppa upp i skaplig tid, då bästaste Anna kommer! äntligen :D som jag saknar den tjejen! (: hon blir här hela dagen, och det gör mig hur glad som helst. ^^,


Så nu slå igen mina små vackra ögon, och sova hur bra som helst.
Så godnatt och Hej torsdag! <3

Puss o kärlek <3

Av Louise - 9 juni 2010 14:18

Nu har man hört, läst och sett så himlans många som håller på med deras studentbalar, och även självaste studenten. det finns dom som redan har gjort detta, men även dom som tar denna veckan! så grattis till alla dom. (:
men när man läser, hör, kollar på dom, och även på deras bilder så kommer ju minnen tillbaka! shiet, det var ett helt år sedan (nästan!) som det var vi som var ivriga, hade partaj en hel vecka, hittade på hyss och ja bara mådde bra! :D  jag vill tillbaka. men nu har jag gått igenom alla mina minnen och foton så därför tänkte jag bjuda er på några stycken faktiskt! ^^,   Titta och njut!


Studentbalen -

   

Storebror och jag..    | Bilen vi åkte i, tack jocke! (:

   

Vårat balfoto <3   |  En väldigt onykter, lycklig liten louise! (:

   

Finaste Anna & Jonas!   |  Bästaste Mattias...   - jag älskar och saknar er!! <3


Ja, det var dom bilderna jag bjude rpå ifrån balen, ni kan sitta och sukta i detta, och frossa hur mycket ni vill. men dom andra godbitarna behåller jag för mig själv. Dom är liksom för "eget bruk" . haha!  så detta får ni nöa er med. men jag har ju självklart det viktigaste kvar: Studenten!  så ni får lite mer i alla fall (: snälla jag!


Studentdagen -

   

Mösspåtagning - jag och Ida |  plakatet - det ska börjas i tid?

   

Puss på älskling!   | Tut, tut. Här kommer en full & lycklig jag! :D

   

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!   | Men vah? Rätt på läppen. ;P

  JAG SAKNAR ER , HR 06/09. Dom absolut bästa. 3 år med er, och jag skulle kunna göra allt för att få 3 till, eller bara en stund igen. Ni gjorde skolan till någonting annorlunda. Ni finns i mina tankar, men framför allt i mitt hjärta! <3



Ja, men mer än sådär får ni faktiskt inte. nu behåller jag resten (: haha

Men jag längtar tillbaka i alla fall, studentveckan var den mest galna veckan i mitt liv, och jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva det igen, och ha samma galna, härliga, lyckliga och övervälmnade känsla i kroppen igen! men det är över, och jag får nöja mig med mina minnen! (:
men tiden går fort när man har roligt, först 3 år på gymnasiet, och nu 1 år efteråt. nu är man ju "vuxen" eller ja, inte ungdom längre i alla fall. men gosh, jag önskar ibland att man fick vara liten, ovetande, ungdom, dum och bara vara liksom. men nej - livet går vidare! men jag har fyllt mitt hjärta med en massa bra och en himlans massa underbara människor! jag älskar varenda en av er! (: tack för allt. :D


Pease out !

Ovido - Quiz & Flashcards