Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Louise - 24 juni 2010 22:07

Torsdag, såhär innan självaste midsommarafton, och endast sju små dagar tills jag fyller år och blir "stor" haha.. (:   inte för att jag längtar direkt. det enda är att jag längtar tills jag får träffa familjen och bara kramas igen!
Ibland känner jag mig faktiskt lite ensam och lite för långt bort.
Framför allt ifrån min mamma som är aldleles för långt bort, när hon inte bara är min mamma, utan även min absolut bästa vän! jag älskar dig, och önskar att vi kunde vara lite närmare varandra lite oftare! flytta upp nu? (:


Just för tillfället sitter jag helt solo i lägenheten och lyssnar på en massa musik och bara tänker, låter tankarna flöda och vet varken in eller ut just nu känns det som! Jag vet inte alls längre, men det kanske går över? hmm, vad vet jag..

Robin bestämde sig för att åka med Jocke och Erik för att fiska yttligare en kväll. och ja, jag som tycker det är tråkigt med fiske bestämde mig för att stanna hemma även denna gång. men intelider jag över det, då får jag som sagt rensa tankarna lite inför helgen också - vilket kan behövas om man säger så! (:

Idag har vi även varit ner på stan och inhandlat en present till sötaste Ken som fyller 18 imorgon. :)  och även att Robin köpte sig ett par nya jeans och en skjorta idag.. hihi . Annars har det inte hänt så mycket egentligen, kikade runt lite på kläder även för min del men jag hittade ingenting som skrek " - mig ska du ha " och hittar man ingenting sådant så kan man lika gärna låta bli :P haha..


Men vad är egentligen planerna inför denna helg då? hmpf... ja, dom är faktiskt lite utspridda om jag ska vara ärlig..

Fredag - Fira Ken någon gång på dagen, och självklart ska jag hinna med min sill lunch där emellan också! det är ju viktigt tycker jag (: haha !  Och sedan på kvällen blir det grillning och mys hemma hos söthögen Zenita (:  kommer bli riktigt mysigt har jag en känsla av ... ^^

Lördag - Åka till Delsbo och vara med mamma, Pelle och barnen och även bästaste MOMMO!!! ja, hon är uppe! jippie - som jag har saknat henne... Så det blir lite mys där hela dagen, som jag längtar!!!!! :D  jag älskar er allihopa <3

Söndag - Mamma m, familj och mommo kommer hit och fikar och firar mig lite i förskott (:   riktigt mysigt. 2 dagar i rad med bästaste mamma och mommo. kan ju inte bli bättre? ;D haha..

ja, men det är ju i alla fall lite hur min helg ser ut, och jag längtar verkligen tills den börjar på riktigt. :) jag vill nyss helst..

Nej, nu ska jag ta och försöka tänka på någonting annat faktiskt..
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards