Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Louise - 10 juni 2010 23:10

Hemma efter en väääldigt bra dag! :D


Mötte upp anna på stationen vid tio i ett, och det var helt underbart att se henne kliva av och komma till mig (:  äntligen tänkte jag, då det inte finns någon som förstår mig lika bra som henne, bortsett ifrån min mamma! :p haha. men det var underbart. vi gick på enjoy, lunchade lite och snackade lite skit, och efter ungefär en timme så ringde Zenita och undrade vad jag hade för mig, och det hela slutade med att hon kom och gjorde oss sällskap - och absolut inte mig någonting emot! (: riktigt mysigt faktiskt. två pärlor i en smäll liksom. efter lunchen tog vi ett varv på stan, hittade lite snyggt, men dock ingenting som följde med hem denna gången. kanske nästa? haha!
åkte ut till elgiganten då jag skulle få tillbaka lite pengar, då det hade blivit någontng fel när jag hade köpt min telefon, men det gjorde ju ingenting faktiskt. för helt plötsligt så var både jag och min plånbok 1200kr rikare. kändes skönt! (:
In på coop och handlade och sedan hemåt och lagade lite mat. riktigt smaskens blev det. satt och kikade på tv'n, snackade skit och åt middag! älsklingen var så himlans trött så hann somnade.


När klockan var 8 så bestämde vi oss för att åka iväg på kvantum och köpte jordgubbar. så det gjorde vi.  så - två förpackningar med jordgubbar på en gräsplätt vid vattnet, skitsnack, kvällssolen i ögonen och bara en massa mys med min närmsta vän Anna! (: helt underbart. Just nu älskar jag verkligen livet, och allt som hör därtill... great. det finns inte mycket som kan göra det bättre nu, och jag skulle inte vilja byta ut någonting heller! :D jag är lycklig...


Men nu är jag hemma igen, eller ja kom hem vid tjugo över tio, då jag hade lämnat av henne vid tåget då hon skulle åka hemåt igen ;( tråkigt men sant, men det är inte långt kvar tills vi träffas igen, det lovar jag! :D men tack för idag stumpis, det behövdes verkligen! du är betydelsefull. och jag förstår precis vad du menar ( det vi snackade om tidigare? )  men jag lovar, jag finns alltid här. jag försvinner inte, det är någonting jag står fast vid. och du? jag är bara ett telelfon samtal bort, det vet du!! (: 


Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan en stund, och kika på lite SATC som går på 3'an, sedan blir det sängen! (: Så på återseende imorgon söthögar.
Puss o kärlek <3


Svar till pappa: - Nej, vi hade inte riktigt någon tur där med djuren. och vi får som sagt vara glada över att det inte var någon älg eller liknande. men ja, denna dag har varit mycket mycket bättre!  Puss!

Av Louise - 10 juni 2010 11:48

Hej torsdag! äntligen här, fler än jag som längtat efter den antar jag? (: hehe

Eftersom det är många som tar studenten idag, bland annat bollnäs! ;b


Jag hade ställt klockan på elva idag, bara för att jag skulle hinna allting, men jag vet inte varför! men jag vaknade vid halv 10 och kunde inte somna om. jag är nog i lite extas! :D men det gör inte mig någonting..
Så jag klev upp, käkade frukost och noppade ögonbrynen. Så nu sitter jag här och ska alldeles strax fixa det sista och sedan åka ner på stationen till tio i ett och möta upp bästaste Anna, som äntligen kommer och hälsar på.

och tro mig, det behövs verkligen..

Behöver prata av mig, bra umgås och må bra med en utav dom absolut bästa guldklimparna jag har! :D   och hon blir även kvar på middag idag, och det gör bara saken ännu bättre! jag är glad (:

Men nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna, jag är så himlans seg, så om jag inte sätter fart nu, så hinner jag aldrig! och jag vill ju inte låta henne vänta! så nås på fonen hela dagen (mp)  Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards