Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Louise - 16 juni 2010 23:50

Hur mycket utav det jag skulle göra, tror ni att jag lyckades genomföra? haha!
Jag tror att ni nästan gissar rätt.

Det hände inte mycket faktiskt, men Zenita hörde av sig och undrade om jag inte hade lust att komma dit på en fika och lite skitsnack i det fina vädret, och vips så satt jag i bilen på väg till rengsjö istället för att städa - men svårt att motstå vänner ju (: haha!
Åkte dit och pratade lite, och bara mådde bra en stund. fick några kloka ord och bara mådde bra. och efter ett tag bestämde vi oss för att gå över till svärfar och anna och snacka lite gojja med dom också. (: haha! då han klagar på att jag är där för sällan när jag ändå är hos grannen! så jag tog mig i kragen och gick dit för att kramas lite med honom.. Efter ett par timmar började min mage skrika efter mat - gosh, jag var hungrig! ;p


Så åkte hemåt och lagade middag, en riktigt god biffstorganoff med ris!  åh, det var länge sedan jag åt det. och jag hann inte riktigt njuta eftersom jag kastade i mig då jag var väldigt hungrig! haha. men men..
Men efter middagen mina vänner, så tog jag tag i mig själv och började skura badrummet, och det tog ju sin lilla tid. men oj vad det blänker, knappt så man vågar kissa ju (: haha!
Men passade även på att ta köket! plockade i och ur diskmaskinen, gjorde rent spisen och ugnen och allt därtill. torkade av bänkar och bordet.
Gjorde även lite små fint i vardagsrummet. men jag har fortfarande inte vikt tvätten eller sådär, och nu har jag ingen ork till det heller! men jag får göra det imorgon, före, emellan och efter mina 2 möten imorgon. och det är ett måste att göra det nu ju.

Men jag SKA göra det imorgon :) haha. hoppas jag håller det bara, men det är som sagt ett måste att göra det.


Nu ska jag vänta på att älsk kommer hem, tror dock att jag somnat innan redan! ;P för jag är hur trött som helst. men behöver som tur är inte kliva upp före klockan 12 imorgon i alla fall.
Så jag säger godnatt nu, för kommer somna alldeles strax känner jag!
på återseende imorgon.


Pease out, Pussis! <3

Av Louise - 16 juni 2010 14:03

Solen skiner, jag är på toppen humör och ja! jag vet inte riktigt. det är kanoners i alla fall.


Igår efter min lunch så åkte jag ut till Lottefors och hämtade Tessan, som ville komma hem! och det är klart att man erbjuder sig att skjutsa hem henne då! (: hihi. efter det så åkte vi och käkade en glass. och så väntade vi på att Linn skulle bli klar.
Till slut fick vi ett sms om att vi fick komma upp, så handlade en glass till henne och sedan upp. Spelade lite kort i väntan på att tiden skulle gå fortare.
men sedan var det dags att bege sig, ner på statiol för att handla lite och sedan iväg mot Arbrå ^^ haha. det vart bilbingo igår (: - riktigt roligt faktiskt, tro det eller ej! :D Men vi var dom tre pensionärerna igår, men vi trivdes med det (; , även fst tessan inte varit på en bilbingo förut, och då med andra ord inte spelat heller. så var det hon som lyckades vinna 500kronor. haha! nybörjar tur kallar jag det ^^,  men det var roligt att vi för en gångs skull fick tuta.. haha!

Efter att bingon var slut, så åkte vi hemåt mot bollnäs igen, och där bjöd hon på en glass. tack för det! ^^, och träffade även på sötnosarna Jessica och Fredrika! (: Sedan åkte vi runt en sväng, men kom på att vi ville ha mozarella sticks på max, så ställde oss där och snackade lite. och efter en stund kom fia fram till oss, och snackade ett bra tag. söt tjej det där! ^^,  Sedan begav vi oss hemåt i alla fall.  hann inte ens fixa matlådan innan jag somnade (: haha! gosh, jag var trött ;p..


Imorse vart jag väckt av älsk som kom hem ifrån tandläkaren, så han kom hem och sulla mig på ryggen och frågade om det var dags att vakna, och äta lite frukost/lunch med honom. så ja, jag klev upp efter en stund.
Och då blev det som sagt lite frukost/lunch som bestod av:
2 smörgåsar med ost och gurka, yoghurt, och en stor kopp med tropiskt te! riktigt gott ska jag berätta! (: hihi.

Men nu har han i alla fall åkt iväg för att jobba ytligare en kväll/natt.
Så nu ska jag dra på musiken på högsta volym, njuta av det fina vädret och livet i allmänhet och ta tag i hemmet.

För här ska det: vikas tvätt, bädda rent i sängen, damma, dammsuga, torka golv, skura badrum och skura kök. ja, finns lite mer! men det märks hur mycket jag orkar. nu måste jag sätta fart i alla fall (: ..

så på återseende! Puss o kärlek <3



-Think twice, That's my only advice!
Come on now, who do you think you are?
Ha ha ha, bless your black soul. Do you really think you're in control?
Well, I think you're crazy!!

Ovido - Quiz & Flashcards