Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 juni 2010

Av Louise - 18 juni 2010 19:47

Jag mår inge bra alls uscha!

Klev upp i morse, och orkade ingenting! åt lite frukost och sedan la jag mig på soffan en stund, och så kom älsk och hämtade mig! åkte ner på stan en sväng och kikade lite, och sedan bar de av hemåt igen..
När vi kom hem så kändes det som om hela världen snurrade, så jag tog en macka och sedan la jag mig på soffan en stund !(:  ...

Somnade en sväng, och gosh vad skönt det var ^^, sedan blev jag väckt av Robin vid halv 6 tiden och då var middagen serverad - riktigt smaskens! tack älskling <3...


Nu har han åkt iväg för att fiska med Hedlund. och jag orkade inte följa med, då jag vet att jag inte är på topp just för tillfället. och sedan kan dom ju vara ute ett bra tag..


Undra jag, vad man ska sysselsätta sig med ikväll? någon som har en idé eller liknande kan gärna höra av sig (: hihi..
Puss o kärlek <3

Av Louise - 18 juni 2010 12:31

Nu är jag tillbaka, efter en ganska hektisk torsdag. men jag klagar ju absolut inte, jag hade det trots allt väldigt trevligt! (: hihi..


Började morgonen med en rejäl frukost, en dusch och lite make up (:
sedan bar det iväg på det första mötet för dagen, och allting där gick väldigt bra! fick med mig lite saker hem, som hon tyckte jag skulle kika på och sådär! (: hihi. och efter det så åkte jag hemåt igen och donade lite, gjorde i ordning middagen och sedan en liten powernap på soffan. klockan ringde och det var dags att göra sig i ordning för möte nummer två! ;) haha!

allting gick kanoners, och mamma - jag fick ledigt den helgen! :D ..

Och efter det så hände det inte så mycket, jag åkte hemåt och så dog jag på soffan framför tv'n en stund innan det var dags att förflytta sig till sängen för skönhetssömn.


Idag är det fredag, och älsk har varit hos tandläkaren, så jag trodde att jag skulle få en somorgon imorse, men inte då! vaknade vid kvart över 10. men men, det är sådant man får räkna med! men just nu är han ivä med Ola en sväng tror jag. haha.
Jag har ätit lunch bara för en liten stund sedan, och jag ska alldeles strax göra någon nytta!

Men på återseende, pease out <3

Ovido - Quiz & Flashcards