Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Louise - 4 juni 2010 16:48

Innan jag börjar med att ge er en liten uppdatering om vad jag har haft för mig under dessa underbara dagar som jag inte suttit vid datorn så måste jag bara passa på att säga:
vilket underbart sooooomarväder - välkommen sommar! jag bara njuter i fulla drag. gosh, jag älskar detta! äntligen är värmen här.. :) woho...   men men, som sagt lite uppdatering ^^,


Tisdag. Det började med att älsk väckte mig halv 5 och då var det upp, in i duschen och göra sig i ordning! iväg till söderhamn och hoppa på Ybuss och ner mot Stockholm.. :D hihi..  Väl nere i storstaden yttligare en gång så mötte jag upp söthögen Zenita. Då blev det lite lunch med hennes syster Mia, skitsnack, kikande i lite affärer, mera mys, och bara njutning av solen och den vackra staden.. (:  När klockan blev halv 3 så begav vi oss till sergel för att kika på bio.. Köpte popcorn, hittade våra sittplatser och vänta på att klockan skulle bli tio i.. Sedan började filmen. SATC 2,  och den var faktiskt ganska bra, så om ni tycker om SATC så måste ni absolut se den också! :D det lovar jag. absolut sevärd om man säger så!
Efter bion så åkte jag till Märsta, mötte upp mamma och så åkte vi ut till Lena och Fredrik för att fika lite, och någon timme senare åkte vi hemåt och testade lite " kläder " och bara mös tillsammans - som jag älskar min mamma! <3 hon är ju bäst såklart. ingen annan är som hon!    Och till slut var det dags för att krypa ner i sängen för att få lite sömn.. :)


Onsdag. Vaknade av att mamma väckte mig vid 9 tiden ungefär, gjorde mig i ordning för det var dagen med stort D . Det var dags för barndomsvännens student. äntligen , eller vad säger du beccis? (:  Hon var så himla vacker den dagen, och det kom glädjetårar (:   Vi åkte lite flak, dansade, alkohol rann ner genom strupen, mycket skratt/lycka och bra sällskap såklart.. :D   efter ca 2½ timme så var det dags att åka till hennes studentmottagning, där hennes släkt och vänner väntade. riktigt fin... bjöds på mat, vin, skratt, presentöppning och ännu mera glada miner!   Jag mår bra när mina vänner mår bra! så det var otroligt fint att se :D  Strax efter 9 var det dags att bege sig därifrån och jocke fick skjutsa hem mig till mamma igen då det var så att jag skulle upp tidigt dagen efter ! :D haha! men en super bra dag i alla fall - verkligen! och yttligare en gång till - GRATTIS bästa Rebecca till studenten. du har varit helt underbart duktig! (: detta är du värd.. <3


Torsdag. Vakna tidigt även denna dag! ;p hihi. Packade i ordning pussade mamma hejdå och gick mot bussen! ;P  in till city och så var det dags att åka hemåt mot Bollnäs igen! :) hihi.. Och när jag kom hem så bara mös jag en stund! :P  men det tog inte lång tid innan saknade Tessan kom hit en sväng för lite skitsnack och mys! Strax efter nio så åkte vi och hämtade upp Malin, och vidare till Granberg. hem till Linn och spelade lite kort och bara umgicks lite. ytterst mysigt då älsk jobbade kväll.. (:

Vid halv 12 tiden skjutsade Tessan hem mig igen, och även älsk kom hem! blev såklart en massa mys, pussar och kramar! :D hihi. och sedan bums i säng då båda var väldigt trötta och hade vaknat tidigt :) hihi


ja, det var mina dagar! helt underbara om jag får använda mina egna ord.. men skönt att vara hemma igen som sagt.. wiiiho..
Idag vid tolv tiden så åkte jag ut till Rengsjö för att träffa Zenita innan hon skulle åka till Göteborg. :)
Så vi har i 4 timmar suttit ute i solen och njutit, myst, pratat, skrattat och bara mått bra! så tack för sällskapet och idéen söthög ! :D  Sedan var det dags för dom att åka neråt i landet och jag återvände hemåt.
Kom hem vid 4 tiden ungefär, och har sedan dess bara suttit i soffan och inte gjort så mycket ;p hihi. har ätit lite glass och sådär. riktigt skönt!

ska snart börja med middagen och invänta älsklingen som slutar om en liten stund!
Men nu blev det långt, men en uppdatering var väl på tiden som sagt ? :) hihi.
men på återseende godingar!
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards