Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under april 2009

Av Louise - 8 april 2009 22:37

En mycket bra dag om jag får säga det själv. Men det har ju hänt en del saker också! :)
Vaknade upp bredvid den vackraste i morse, alltid en bra start på dagen =D hehe! Sedan åkte jag till Järvsö där det var dags för jobb.. Väl uppe på toppstugan, så var det dags för att sätta igång ^^ hehe! och inte nog med att jag hade klänning, stövlar, en Kopparbergs T-shirt och ett förkläde på mig. Det skulle komma 108(!!!) lunch idag också! det är ju helt otroligt.. Vi hann ju inte riktigt med om man säger så liksom! jag fattar inte att det finns så många som är hungriga i lilla ljusdal, och att dom väljer och äta där, hallå? det är längst upp! men men ! deras problem, mina pengar ;D hehe! jag gillar't ...


Sedan åkte till Ljusdal, träffade bönan Olivia - äntligen! det var verkligen efterlängtat ! det blev en liten fika på Finess med henne, och en massa prat.. Jag berättade om att jag hade skrivit till ja ni vet vem :) heh! och hon började verkligen och skratta, hon visste ju nästan inte alls vart hon skulle ta vägen :) heh! Men det var faktiskt väldigt roligt må jag säga!
Hon är ju bara för söt... Men ibland får man faktiskt göra dumma (?) saker! det är liksom tillåtet.. tror jag (a) (; heh!


Sedan hämtade pappa upp mig vid stationen, då hämtade han mat till mig, och mums! det var verkligen gott.. Skonfrästelse :D hehe. det gillar vi sörru! (;

Sedan höll vi på att krocka ockås, för det var en liten " pundare " som åkte rätt fram, utan att titta sig för liksom ! det var ju inte direkt det smartaste som dom gjort ! men det gick bra i alla fall..


Sen nu på kvällen har jag tagit de lugnt, tills olivia skrev att jag skulle med på innebandy, och det gjorde jag ju =D dom kom och hämtade mig. och där var du ! hmm , Aaa, överallt hela tiden =D men det gör ju liksom inte mig någointing ! jag tycker bara att det är trevligt.. (; men men !

Just nu ska jag gå o ringa älsklingen en sväng innan jag ska sova..
Sedan är det bara till att tagga inför Fredag!! ååååh, vad jag längtar :)


Olivia, Frida, Sandra,  och alla dom andra ! det ska bli så grymt roligt.. JAg vill ha fredag nuuuu :D hehe!


Ajja, godnatt ( ska sova så tiden går fortare.. (; .. )
Puss!!

Av Louise - 7 april 2009 22:08

Tisdag är det idag, och det innebär att det är en dag närmare lovet, vilket jag ser som någonting väldigt positivt (; , mitt lov kommer att bestå av jobb/vänner eller sthlm/vänner. jag vet inte riktigt ännu, för jag har inte fått min schema! och jag hoppas även att jag får schemat inför sommaren snart också, så man kan börja planera lite ( ibland vill man ju trots allt vara ute i lite god tid (; . ) men jag har i alla fall begärt ledigt v. 27, 28 & 31 ;D -myys!


Idag har jag inte gjort speciellt mycket, kom till skolan imorse, och då gjorde kristin klart dom 2 tårtorna som skulle vara till lärlingarna ( dom skulle ha ngn tävling. ) sedan gjorde jag 60 st ostfrallor till omvårdnad, ( tror jag det var! ) sedan var vi klar 09,20, och dom skulle inte hämta det förrän klockan elva! men det var bara till att vänta, så det blev till att spela lite kort och sådär under tiden liksom, mycket trevligt med lite socialt sällskap ;D hehe!

 

men bäst var emmelie tror jag :) hehe.

- louise jag måste prata med dig!
- javisst, ska vi gå ut och röka då?
- aaa, men det gör vi (;
- erika ska med ut ( viskar emmelie till mej)

sedan stannar hon mig, men då stannar erika också, då drar hon i mig så vi ska gå före ( så jag typ ramlar framlänges liksom! ) och då säger emmelie.

- jaha, vi går väl före dig då. :o
- ja gör det ni! / erika.


och det var så himla roligt, de e såå mycket roligare om man upplever det själv!


Sedan skulle jag gå till läkaren också, men jag skulle behöva gå själv, och det gör jag bara INTE, jag är snart 19 år, men har fortfarande sådan jäkla läkarskräck.. så de e inte klokt. så jag gick ner på pappas jobb och solade i 30 minuter i stället, sedan åkte jag till älskling i bollnäs! mycket trevligare ;D


Träffat galenpannan andreas idag en sväng också, de e alltid trevligt, och han fick igång crossen! så nu va han nöjd :) heh!


men nu ropar sängen - SOOOV!  ska nämligen upp och jobba imorgon! så de e väl bäst man gör som sängen säger så man orkar med :P heh!

Natti natti.
Puss/ Louise!

Av Louise - 6 april 2009 16:23

Har nu gått några dagar sedan jag skrev sist, men har inte hunnit i helgen typ, har nästan inte suttit vid datorn alls! Så det har inte blivit några inlägg bara därför! :) heh!
men nu kommer det en liten sumering av min helg i alla fall :D


Fredag - Mamma och Mormor kom vid kanske halv 3.. - Underbart.. Sedan blev det god middag, med fläskfilé gryta och en massa mys bara =D
Sedan åkte jag och älskling över till Hedsta en sväng, där vi träffade Anna, Robin och Jonas! mycket trevligt - tack för det... Sedan skjutsade vi ner dom på krogen! Sedan kom vi hem, och där var det full rulle på mamma, pappa och mormor! ( som vanligt ungefär! ) hehe. men jag gillar't .. Sen åkte älskling och hämtade lillebror , sedan sändags:)  yees ;D


lördag- Vaknade ganska så tidigt i alla fall, skjutsade ner mormor på Dollarstore, för att hon skulle handla, men sedan blev hon lite puppig för att det inte riktigt fanns det som hon hade letat efter, men whatever! ;) hehe! hon är världsbäst. Sedan hem.. Sen blev det en massa mys yttligare igen, även fast min mamma inte klev upp ur sängen typ någonting på hela dagen, så var det helt okej :) vi fick god middag! Sedan bar det av in i duschen! gjorde oss lite i ordning, sedan åkte vi till hybo - där vi träffade kristin och jimmy .. -Stooor PUSS på dom <3 .. Sedan så efter en stund så åkte vi och hälsade på min lilla älskling ( hunden min , Saga! ) underbart. hon är det sötaste.. Sedan in på ljusdal. och vi hade bestämt oss för att gå på stadt ! så de va underbart :D hehe ! synd att det blev "kortvarigt" hehe! men bättre lycka nästa gång, eller vad säger man? :P hehe!


Söndag- En helt okej dag faktiskt, vaknade av att mamma och mormor stod och bankade på dörren och ville in någongång runt 11 kanske.. men jag puttade till robin, så  han fick kliva upp ur sängen och låsa upp dörren ^^ hehe! Men sedan så efter en stund, så klev vi upp, gick in till pappa och sedan skulle dom ge sig av till underbara Sthlm igen (; hihi. Så sa hejdå. sedan blev det bara lugnt..
Jag och Robin gick upp till preem och handlade - lösgodis, ostkrokar, dricka och snus! Och sedan blev det bara en massa myyyys i soffan framför tv den kvällen! great! :) hehe! Puss på honom, för att jag älskar honom <3..


Jaa, det var väl i stort sett min helg det :) heh!
och jag är helnöjd faktiskt ;D heh!
tack till mina underbara vänner som gör mitt liv fantastiskt <3 .
PUSS .

Av Louise - 3 april 2009 13:26

En kort men bra dag på skolan! hehe!
Det började med att vi hade ett studiebesöl på Oasen! - vilket inte var så himla roligt. men det slutade med att jag skulle gifta mig i alla fall. med sandra :o . hehe! Vi fick ha på oss en vit besöksrock i plast, blåa plast saker för skorna och ett hårnät! och jag lovar det var hett ! ;D yees!

Sen gick vi tillbaka till skolan och där hade vi samhälle, och sedan poff så var den lektionen förbi liksom, och sen så hade vi slutat för dagen! mkt skönt mkt skönt ;D


Sitter just nu hemma, och har lyckats klämma i mig en liten bit tårta som blev över sedan igår. och mums! - lika god idag som då ^^ hehe! sorry, men ibland gillar jag och feta mig! (;


Har dammsugit och lagt in alla mina kläder i garderoben, och fixat för - "

Ikväll blir det bara en massa myys skulle jag tro - mamma och mormor är här om ca 35 minuter, och gissa om jag har saknat dom. jaa massor kan jag lova! ;D hehe! men det ska bli grymt skönt att träffa dom igen. känns som evigheter sen, men de e bara några veckor! men jag älskar dom! "

Annars i helgen blir det väl lugnt! ingenting planerat i alla fall. men de dyker väl upp någonting spännande hoppas jag ;D hehe!

Nee, nu ska jag ta o göra någon nytta innan dom kommer, och så ska jag pussa lite på robin (: Puss på honom <3 .


men har ni tråkigt, skicka gärna iväg ett sms eller så ;D hehe!

Kristin - saknar dig <3


Ha de gött.. Puss!

Av Louise - 2 april 2009 18:05

Måste i alla fall börja med att säga grattis till världens bästaste lillebror - glenn blir hela SJUTTON år idag ! så grattis till honom, och även en stooor PUSS på honom <3 Älskar honom!


Sen dagen har väl varit sådär. hmm, vet ej riktigt vad man ska säga!
för första gången på vääldigt länge så var det faktiskt, tro de eller ej - tråkigt att servera (?) hmm.. men men ! jag vet ! det är lite skumt att jag säger det.. hmpf! ajja..
Men sedan på slutet, ingen var hjälpsam med någon, sen skulle helt plötsligt servisen diska sitt eget och plocka undan där, och jag vågar till och med lova att jag och ida aldrig har sorterat bestick sådär snabbt förut. de är nästan världsrekord, så bra jobbat till oss. en guldstjärna i kanten! ja men man tackar ;d hehe!

Ikväll blir det bara en massa mys, synd bara att bitchen är här :@ önskar hon kunde åka hem, och aldrig mer visa sig i mitt liv .. men men ! så lätt blir man tydkligen inte av med henne, vad vet jag ! DUMPA SKITEN nyss! ja tack!!
men robin har kommit hit, så jag är lite glad ( inte just nu, för har ej ätit) men i övrigt i alla fall, det blir tårta och mys och sen en bra film till kvällen, jag älskar't... och framför allt jag älskar robin!!

Glenn blev nöjd med min present till honom , han fick en skit snygg T-shirt. Så de e nice! huvudsaken är ju att han är nöjd, för det är han som ska ha den på sig!

Nee, nu är det snart mat. så ha de bra alla!
Puss!


Tiden bara flyger iväg, ungefär som röken ur en cigg! Den kommer när man försöker andas ut, men går lite snabbt upp i rök igen! Shiet, jobbigt läge! ! <3

Av Louise - 1 april 2009 15:33

GRATTIS gumman!   Jag sa ju att du skulle klara det, och med rätt inställning så funkar det.. eller hur? så nu kan jag säga - vad var det jag sa?
Är så himla glad för din skull ..  Så nu är det din tur att köra, inte min. right? hehe!


Nu har jag varit duktig, de e plugg, plugg och åter plugg!
Men de e snart klart, bara en sak kvar att göra, och det går ju fort att göra också :D
Sen har jag även dammsugit och tvättat 1 maskin, väntar även på att den andra maskinen ska bli klar nu också! Skönt att få det gjort (;
ibland är jag faktiskt lite duktig:) hehe! me like! (;


Robin - allting går inte alltid som man vill , men ibland måste man även anstränga sig lite själv också! Men du vet att de måste vi alla, och inte bara du!  Men jag älskar dig killen, du är världsbäst <3 kom ihåg de! Puss på honom!


Nee, nu är de mera plugg!! ha de !
Puss/L.


En liten uppdatering!

Ibland kan folk faktiskt irretera mig väldigt mycket..
Du säger att jag INTE får göra så? men vad gör dudå?  - jo, du gör precis det du säger åt mig att inte göra!!
men visst du kan åka dit, men förvänta dig inte då att jag sitter hemma och väntar eller någonting sådant! det kan du bara glömma! då ska jag leva mitt liv också. FULLT UT!!! och du fattar piken nu, eller hur?


du ska inte få trycka ner på mig som dom andra har gjort, det tillåter inte jag en gång till.. jag klarar inte mer liksom ! de är ju helt värdelöst att behöva leva i en "bubbla" , jag vill inte   och det hoppas jag du kan acceptera annars är det ingen idé!

Ajja, till någonting roligare! elle ja, någonting annat i alla fall :)

Nu har jag varit duktig, 2 maskiner är tvättade, läxorna är klara, är lycklig i övrigt, kanske får sovsällskap?, familjen är bäst, mina vänner är ju bara så fantastiska! PUSS på dom<3 jag älskar't ... big time! (;


Ne, nu blir det till och slänga sig i duschen, sen ska eventuellt kristin hämta mig. ska bli myspys ikväll ^_^ me like.


kanske kommer en rad imorgon.
Men säger Godnatt nu då.
Puss!

Av Louise - 1 april 2009 13:26

Ännu en dag avklarad i mitt liv, i alla fall halft, för klockan är ju trots allt bara halv 2, men om man säger en skoldag då(a)..


Imorse när jag klev upp så fick jag känslan av att det kommer bli en bra dag, men det förstördes när jag kom till skolan! för vad väntade där, - jo nationella prov, skriftliga i Svenska B! ingen höjdare! Men trots allt så gick det ju ganska bra om jag får säga det själv. Jag är i alla fall nöjd med min insats där, och mer än så kan man ju inte göra! Gör ditt bästa, för det blir inte bättre än så! (; yees!


Just nu sitter jag och håller tummarna för dig för fullt, och jag vet att det kommer att gå bra. Så nu är det bara vänta på ett samtal, och sen får man vara glad resten av kvällen? Hoppas jag i alla fall... Men jag vet att det kommer gå bra! Har den känslan...


Idag är det ju som sagt 1a April, och man får ju tydligen lura människor då. Och vem är inte lättlurad om jag själv. Hmm, jo jag har gått på en massa värdelösa skämt och sådär idag! Och det är ju inte alls nå bra! Sedan har jag även varit och handlat en liten present till min älskade lillebror som blir hela 17 år imorgon, så PUSS och Grattis på honom <3


Men nu skriker läxorna på mig att dom måste bli klara, så ska göra dom! Så kanske det kommer en liten uppdatering senare!

PUSS.


Måste även tillägga att jag har världens bästa människor runt omkring mig! Tack för det <3

Ovido - Quiz & Flashcards