Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 12 april 2009

Av Louise - 12 april 2009 23:08

Jag pratade förut om att jag kände mig hel, och att jag var lycklig idag!
visst jag är lycklig till viss del, men sedan då? det andra lilla hålet som finns i mitt hjärta då? vem ska fylla det? hmm. jadu!

saknad av så mycket, min mamma, vissa vänner ( som är alldeles för långt borta!) , saknad av pengar och saknad av viss lycka och viss kärlek! Den so man bara kan få när man känner sig sådär riktigt älskad..
det har jag gjort en gång i mitt liv, men det var någon som tog det ifrån mig, och det måste ha varit jag själv! För det var ju mitt eget fel, eller hur? det går ju liksom inte att förneka till... jag vet liksom inte alls vad jag tänker med eller på längre, allting är bara som ett enda stort svart hål, och jag vet inte hur man ska lägga igen det hålet och göra allting bra igen! kommer det någonsin att fungera?! hmm , jadu !

kristin, hon finns alltid för mig, men nu säger hon att jag måste börja tänka på mig själv! men det går liksom inte ! jag är inte en sådan person! jag måste liksom vet att alla andra har det bra innan jag kan börja tänka på mig själv, jag kan inte vara glad och lycklig om jag vet att någon i min närhet inte mår bra! Det funkar bara inte... men just nu känns det som att jag verkligen måste börja åtminstone försöka tänka lite på mig själv.. så jag har lovat mig själv och kristin att jag i alla fall ska försöka!! och jag ska göra mitt bästa!


är det sant att du aldrig mer vill veta av mig? Att du verkligen känner så stort hat till mig? har jag verkligen förstört/knäckt dig så mycket? jag trodde att jag var speciell för dig, så som du var för mig.. men jag hade fel, eller var det jag som ändrade hela din inställning till att allting kunde vara bra? jag vet inte längre! jag börjar faktiskt tvivla på väldigt mycket i mitt liv just nu faktiskt, och att du inte finns där för mig gör ju faktiskt bara saken mycket värre! du är en sådan människa , som jag har delat mycket "första gången" upplevelser med, och som ingen annan kommer att uppleva med mig, och det stöd som jag har fått av dig genom åren är enormt!! jag vet ej om någon, NÅGONSIN har ställt upp så mycket ! men ändå att jag har varit så blind...

JAG VILL BLI LYCKLIG IGEN ! varför tas det bort ifrån mig?!! aaaah, jag vet ej vad jag hela tiden gör för feeeel :'( men men !

Kristin - på fredag kväll/natt - INNEBANDY!! det är ett måste .. snälla? följ med mig.. du måste, eller jag måste rättare sagt ! och jag vill att du är där och ställer upp för mig.. och jag vet att du kommer att göra det också.. och just nu är du den enda som förstår mig och allting sådant! och jag är så himla tacksam att jag har dig i mitt liv... tack så otrolgit mycket flickan min! <3.. PUSS på henne...


Ajja, nu ska jag inte sitta här och beklaga mig nå mer! men ha de bra alla !
Puss och godnatt!!
// Louise..

Av Louise - 12 april 2009 12:59

Söndagar brukar oftast vara ganska tråkiga, man brukar oftast vara väldigt trött och inte orka göra någonting liksom ! men idag är det inte en sådan dag! jag är på topp! (;

20 grader varmt, solen skiner, snön smälter, robins sällskap, snart frukost, humöret är på topp, känner mig hel, telefonen hittad...   - Aaa, allting är bara helt perfekt.. Idag är jag verkligen nöjd med allting. (; det är underbart !!  idag är jag lycklig..


jag har nu insett att man inte ska känna efter så mycket, man kommer längre då ! (; heh!

men ska gå nu, kommer några rader seanre skulle jag tro.. Ha de!
Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards