Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 april 2009

Av Louise - 16 april 2009 16:29

Nu har jag kommit hem igen, till mitt lilla hus, faktiskt ganska skönt må jag säga! men ändå rätt ensamt också! nu har jag ju haft robin bredvid mig sedan i fredags - jaa nästan en vecka ju! men det ska nog gå bra detta tror jag ! (:

Igår när han kom hem firån jobbet, så var han så skitig, så jag undrade om han hade jobbat , eller om han hade rullat runt i leran! men han sa att man såg ut sådär efter att man hade jobbat som markgubbe i lera en hel dag ! så jag vet inte (: hehe!
Men sedan så blev de bara mys på kvällen , han fick ett uppdrag av chefen också! Så det fixade vi runt 8 , sedan blev de en massa mys bara :)

imorse vaknade jag och bara tog de lugnt, hade nämligen lite svårt att somna om efter att han åkt imorse kl 6 liksom =/ hmm , ajja!
Sedan så klev jag upp, duschade, petade i mig lite frulle och bara strosa runt lite! kollade så att bussen verkligen gick den tid jag hade för mig, och det gjorde den ! ( annars hade det blivit jobbigt.. )
men jag kom till ljusdal iaf, och där hämtade min älskade ängel Anna Wallberg upp mig, och skjutsade mig till hybo (: , och väl där så träffade jag kristin och jimmy (; hihi !! sedan åkte vi till säljest och skulle rida, men NEJ då - då ville ju tamefan inte hästarna gå ut ur hagen! vi fick sätta på vippen grimman, men då tog han 2 steg och sedan flyttade han inte på sig ! oavsett vad vi försökte med ! haha , men men ! och ronja och arthur nosa på varandra och vägrade i stort sett hela tiden ! efter 1½ timme så gav vi upp och åkte hem :) hehe!
Sen fick jag åka med andré in på ljusdal ! Och nu är jag hemma :) hehe.. Håller på att tvätta lite o sådär , så jag får rena kläder ^^


Ikväll kommer farbror Thomas - som jag inte träffat på evigheter, och då menar jag verkligen evigheter också! men det ska bli roligt, spännande men ändå är man ju lite nervös också liksom! jag var ju bara vääääldigt liten sist jag träffa honom.. men han blir kvar tills på söndag iaf  - skojjigt! (: hehe!

nee, nu ska jag gå o hänga min första maskin - sedan gör lite fint i mitt lilla hus också ! så han iaf kan se hur jag bor , alltså så jag vgar släppa in honom över huvudtaget (: heh!

ajja, ha de bra alla.
och kom ihåg - ta väl hand om dom i din närhet, för vem vet.. du kanske förlorar dom imorgon! var rädd om det du har, och sakna inte de som du inte har och inte kommer o få !
PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards