Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 6 april 2009

Av Louise - 6 april 2009 16:23

Har nu gått några dagar sedan jag skrev sist, men har inte hunnit i helgen typ, har nästan inte suttit vid datorn alls! Så det har inte blivit några inlägg bara därför! :) heh!
men nu kommer det en liten sumering av min helg i alla fall :D


Fredag - Mamma och Mormor kom vid kanske halv 3.. - Underbart.. Sedan blev det god middag, med fläskfilé gryta och en massa mys bara =D
Sedan åkte jag och älskling över till Hedsta en sväng, där vi träffade Anna, Robin och Jonas! mycket trevligt - tack för det... Sedan skjutsade vi ner dom på krogen! Sedan kom vi hem, och där var det full rulle på mamma, pappa och mormor! ( som vanligt ungefär! ) hehe. men jag gillar't .. Sen åkte älskling och hämtade lillebror , sedan sändags:)  yees ;D


lördag- Vaknade ganska så tidigt i alla fall, skjutsade ner mormor på Dollarstore, för att hon skulle handla, men sedan blev hon lite puppig för att det inte riktigt fanns det som hon hade letat efter, men whatever! ;) hehe! hon är världsbäst. Sedan hem.. Sen blev det en massa mys yttligare igen, även fast min mamma inte klev upp ur sängen typ någonting på hela dagen, så var det helt okej :) vi fick god middag! Sedan bar det av in i duschen! gjorde oss lite i ordning, sedan åkte vi till hybo - där vi träffade kristin och jimmy .. -Stooor PUSS på dom <3 .. Sedan så efter en stund så åkte vi och hälsade på min lilla älskling ( hunden min , Saga! ) underbart. hon är det sötaste.. Sedan in på ljusdal. och vi hade bestämt oss för att gå på stadt ! så de va underbart :D hehe ! synd att det blev "kortvarigt" hehe! men bättre lycka nästa gång, eller vad säger man? :P hehe!


Söndag- En helt okej dag faktiskt, vaknade av att mamma och mormor stod och bankade på dörren och ville in någongång runt 11 kanske.. men jag puttade till robin, så  han fick kliva upp ur sängen och låsa upp dörren ^^ hehe! Men sedan så efter en stund, så klev vi upp, gick in till pappa och sedan skulle dom ge sig av till underbara Sthlm igen (; hihi. Så sa hejdå. sedan blev det bara lugnt..
Jag och Robin gick upp till preem och handlade - lösgodis, ostkrokar, dricka och snus! Och sedan blev det bara en massa myyyys i soffan framför tv den kvällen! great! :) hehe! Puss på honom, för att jag älskar honom <3..


Jaa, det var väl i stort sett min helg det :) heh!
och jag är helnöjd faktiskt ;D heh!
tack till mina underbara vänner som gör mitt liv fantastiskt <3 .
PUSS .

Ovido - Quiz & Flashcards