Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 april 2009

Av Louise - 20 april 2009 21:53

Ja, som sagt.. I lördags åkte jag ju ner till älsk i bollnäs, och det va hur mysigt som helst.. För när jag stod och borsta tänderna så försvann han nämligen! och sedan kom han tillbaka, och sen när jag skulle gå in och lägga mig så hade han tänt en massa ljus i sovrummet och dona! (så gulligt..!) Sedan massage och grejjer, så jag var en prinsessa på riktigt i lördags! jag är hel nöjd. tack för det hjärtat, jag älskar dig!! <3


Söndagen så var vi iväg till andreas pappa o sådär.. och pratade lite :P hehe! Sedan så hem och gjorde middag ( potatisgratäng och lövbit.) Smakens det sörru!
Sedan så åkte vi hem till Andreas igen, och där var det proppat med folk, men det var trevligt! Sedan efter ett tag så åkte vi hem och bara mös i soffan framför tv'n tsms :) hehe!

Aaa, måndag är det ju idag! Och skolan började efter ett välbehövt skönt påsklov... Och det var helt okej att börja skolan igen faktiskt (; hihi.... Rätt slappt och sådär !men det gör ju inte oss någonting !
Vi har pratat lite inför studenten med klassen idag, men kom ju kanske inte fram till någonting vettigt.. ( ungefär som vanligt.. ) hmm , ajja!
idag har jag även varit duktig.. gjort klart mitt om vinländerna ( mitt land va - Italien! ) och sedan även skrivit ut mitt PM i svenska, inför muntliga nationella ;D 


Imorgon, sovmorgon! börjar klockan 1 ... Men det blir till att köra Pappa ner på jobbet, och sedan hem igen och dona o sådär ! Sedan blir det lunch med några stycken, och då blir det pizza , de e mums ^^ hehe!

Sedan vet jag ej vad som händer ! ingenting planerat iaf :D


Men nu ska jag gå och bädda med rena sängkläder i sängen ( för tvättat dom andra idag (; .. )
Sedan ska jag faktiskt lägga mig i sängen och se en film innan jag somnar!
Så godnatt allihopa.
Puss!!

Ovido - Quiz & Flashcards