Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 april 2009

Av Louise - 8 april 2009 22:37

En mycket bra dag om jag får säga det själv. Men det har ju hänt en del saker också! :)
Vaknade upp bredvid den vackraste i morse, alltid en bra start på dagen =D hehe! Sedan åkte jag till Järvsö där det var dags för jobb.. Väl uppe på toppstugan, så var det dags för att sätta igång ^^ hehe! och inte nog med att jag hade klänning, stövlar, en Kopparbergs T-shirt och ett förkläde på mig. Det skulle komma 108(!!!) lunch idag också! det är ju helt otroligt.. Vi hann ju inte riktigt med om man säger så liksom! jag fattar inte att det finns så många som är hungriga i lilla ljusdal, och att dom väljer och äta där, hallå? det är längst upp! men men ! deras problem, mina pengar ;D hehe! jag gillar't ...


Sedan åkte till Ljusdal, träffade bönan Olivia - äntligen! det var verkligen efterlängtat ! det blev en liten fika på Finess med henne, och en massa prat.. Jag berättade om att jag hade skrivit till ja ni vet vem :) heh! och hon började verkligen och skratta, hon visste ju nästan inte alls vart hon skulle ta vägen :) heh! Men det var faktiskt väldigt roligt må jag säga!
Hon är ju bara för söt... Men ibland får man faktiskt göra dumma (?) saker! det är liksom tillåtet.. tror jag (a) (; heh!


Sedan hämtade pappa upp mig vid stationen, då hämtade han mat till mig, och mums! det var verkligen gott.. Skonfrästelse :D hehe. det gillar vi sörru! (;

Sedan höll vi på att krocka ockås, för det var en liten " pundare " som åkte rätt fram, utan att titta sig för liksom ! det var ju inte direkt det smartaste som dom gjort ! men det gick bra i alla fall..


Sen nu på kvällen har jag tagit de lugnt, tills olivia skrev att jag skulle med på innebandy, och det gjorde jag ju =D dom kom och hämtade mig. och där var du ! hmm , Aaa, överallt hela tiden =D men det gör ju liksom inte mig någointing ! jag tycker bara att det är trevligt.. (; men men !

Just nu ska jag gå o ringa älsklingen en sväng innan jag ska sova..
Sedan är det bara till att tagga inför Fredag!! ååååh, vad jag längtar :)


Olivia, Frida, Sandra,  och alla dom andra ! det ska bli så grymt roligt.. JAg vill ha fredag nuuuu :D hehe!


Ajja, godnatt ( ska sova så tiden går fortare.. (; .. )
Puss!!

Ovido - Quiz & Flashcards