Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 april 2009

Av Louise - 13 april 2009 23:39

Nu är det snart slut på allting, men det börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv - ARBETET !! och är jag verkligen redo för allting sådant? jaa det är en fråga som jag ställer mig nästan varje dag !

nu är det ju snart dags för balen, studenten ( äntligen, men hallå?! ) och allting sådant.. sedan är det jobb, jobb och jobb som gäller.. shiet ! jag tyckte nyss det var jag började första klass nere på margeretelunds skolan i åkersberga, men de e tamefan 12 år sedan! kan ni fatta de? vart har tiden tagit vägen! visst svär man på att gå i skolan och sådär vissa dagar, har ingen ork eller sådär.. men vad gör man nu när allting snart är slut då? hmm, jadu jag vet inte! men är man redo som 18/19 åring att ta steget ut? ja det vet jag inte, men man har ju inte så mycket till val..


Påsklov - skönt är det ju, ingen tvekan om saken! Det blir ett lugnt lov med killen och en massa vänner! ska försöka hinna med så mycket.. även att min farbror ( Thomas ) kommer upp på torsdag och blir kvar tills på söndag ! har inte sett honom sedan jag var vääääldigt liten, så det ska faktiskt bli väldigt roligt att träffa honom igen! Så det blir väl till att åka hem och vara lite social också  (a) hehe!


Sorry, att jag ahr varit så "döven" idag robin!! Men jag tycker verkligen jätte mycket om dig, och du har inte gjort någonting fel ( som du går runt och tror!) men jag har bara varit på så konstigt humör.. men de är ingenting som du har gjort!   Du är världsbäst <3


ajja, nu ska jag gå o säga godnatt till Glenn, sedan är det sängdags!!
men men ! ha de bra allihopa, och ta hand om varandra! för vi behöver andra i vårat liv för att må bra, så vara rädda om dom som är i din närhet!
GODNATT ! Puss! <3

Av Louise - 13 april 2009 12:08

Måndag igen, men idag är en sådan måndag som man är ledig på, det är ju nämligen PÅSKLOV ! så skönt (; hihi... jag tycker om det ..

Sen kom jag på, det är inte alls långt kvar till studenten nu, och gissa om jag längtar!  Fast ändå så gör jag inte de, för om man tänker efter så är skolan ändå ganska slapp, i alla fall om man jämför med arbetslivet ! det är ju någonitng som man inte bara kan vara " sjuk " ifrån, och en massa sådana saker! men men ! jag kommer nog sakna alla vänner mest tror jag! när ses man igen liksom? hmm.. ajja! inte mkt o göra åt heller..

Men jag kommer i alla fall ihåg vad våran lärare sa till mig : -Du och kristin är dom starkaste i gruppen, och ni kan klara av detta tillsammans, och ni är starkast i både hjärta och hjärna! och jag vet att ni är dom som kan detta! jag tror på er, och gör mig inte besviken nu! - och det ska jag inte heller! jag lovar!!


idag händer inte så mycket tror jag, ska eventuellt åka över till stucka nå senare bara, och slappa :) annars blir det bara en lugn dag :) ska även hjälpa robin att städa lite, så det blir lite fint :)
men vi hörs nå senare!
ha de fint! sköt om er.
Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards