Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 3 april 2009

Av Louise - 3 april 2009 13:26

En kort men bra dag på skolan! hehe!
Det började med att vi hade ett studiebesöl på Oasen! - vilket inte var så himla roligt. men det slutade med att jag skulle gifta mig i alla fall. med sandra :o . hehe! Vi fick ha på oss en vit besöksrock i plast, blåa plast saker för skorna och ett hårnät! och jag lovar det var hett ! ;D yees!

Sen gick vi tillbaka till skolan och där hade vi samhälle, och sedan poff så var den lektionen förbi liksom, och sen så hade vi slutat för dagen! mkt skönt mkt skönt ;D


Sitter just nu hemma, och har lyckats klämma i mig en liten bit tårta som blev över sedan igår. och mums! - lika god idag som då ^^ hehe! sorry, men ibland gillar jag och feta mig! (;


Har dammsugit och lagt in alla mina kläder i garderoben, och fixat för - "

Ikväll blir det bara en massa myys skulle jag tro - mamma och mormor är här om ca 35 minuter, och gissa om jag har saknat dom. jaa massor kan jag lova! ;D hehe! men det ska bli grymt skönt att träffa dom igen. känns som evigheter sen, men de e bara några veckor! men jag älskar dom! "

Annars i helgen blir det väl lugnt! ingenting planerat i alla fall. men de dyker väl upp någonting spännande hoppas jag ;D hehe!

Nee, nu ska jag ta o göra någon nytta innan dom kommer, och så ska jag pussa lite på robin (: Puss på honom <3 .


men har ni tråkigt, skicka gärna iväg ett sms eller så ;D hehe!

Kristin - saknar dig <3


Ha de gött.. Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards