Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 2 april 2009

Av Louise - 2 april 2009 18:05

Måste i alla fall börja med att säga grattis till världens bästaste lillebror - glenn blir hela SJUTTON år idag ! så grattis till honom, och även en stooor PUSS på honom <3 Älskar honom!


Sen dagen har väl varit sådär. hmm, vet ej riktigt vad man ska säga!
för första gången på vääldigt länge så var det faktiskt, tro de eller ej - tråkigt att servera (?) hmm.. men men ! jag vet ! det är lite skumt att jag säger det.. hmpf! ajja..
Men sedan på slutet, ingen var hjälpsam med någon, sen skulle helt plötsligt servisen diska sitt eget och plocka undan där, och jag vågar till och med lova att jag och ida aldrig har sorterat bestick sådär snabbt förut. de är nästan världsrekord, så bra jobbat till oss. en guldstjärna i kanten! ja men man tackar ;d hehe!

Ikväll blir det bara en massa mys, synd bara att bitchen är här :@ önskar hon kunde åka hem, och aldrig mer visa sig i mitt liv .. men men ! så lätt blir man tydkligen inte av med henne, vad vet jag ! DUMPA SKITEN nyss! ja tack!!
men robin har kommit hit, så jag är lite glad ( inte just nu, för har ej ätit) men i övrigt i alla fall, det blir tårta och mys och sen en bra film till kvällen, jag älskar't... och framför allt jag älskar robin!!

Glenn blev nöjd med min present till honom , han fick en skit snygg T-shirt. Så de e nice! huvudsaken är ju att han är nöjd, för det är han som ska ha den på sig!

Nee, nu är det snart mat. så ha de bra alla!
Puss!


Tiden bara flyger iväg, ungefär som röken ur en cigg! Den kommer när man försöker andas ut, men går lite snabbt upp i rök igen! Shiet, jobbigt läge! ! <3

Ovido - Quiz & Flashcards