Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 april 2009

Av Louise - 1 april 2009 15:33

GRATTIS gumman!   Jag sa ju att du skulle klara det, och med rätt inställning så funkar det.. eller hur? så nu kan jag säga - vad var det jag sa?
Är så himla glad för din skull ..  Så nu är det din tur att köra, inte min. right? hehe!


Nu har jag varit duktig, de e plugg, plugg och åter plugg!
Men de e snart klart, bara en sak kvar att göra, och det går ju fort att göra också :D
Sen har jag även dammsugit och tvättat 1 maskin, väntar även på att den andra maskinen ska bli klar nu också! Skönt att få det gjort (;
ibland är jag faktiskt lite duktig:) hehe! me like! (;


Robin - allting går inte alltid som man vill , men ibland måste man även anstränga sig lite själv också! Men du vet att de måste vi alla, och inte bara du!  Men jag älskar dig killen, du är världsbäst <3 kom ihåg de! Puss på honom!


Nee, nu är de mera plugg!! ha de !
Puss/L.


En liten uppdatering!

Ibland kan folk faktiskt irretera mig väldigt mycket..
Du säger att jag INTE får göra så? men vad gör dudå?  - jo, du gör precis det du säger åt mig att inte göra!!
men visst du kan åka dit, men förvänta dig inte då att jag sitter hemma och väntar eller någonting sådant! det kan du bara glömma! då ska jag leva mitt liv också. FULLT UT!!! och du fattar piken nu, eller hur?


du ska inte få trycka ner på mig som dom andra har gjort, det tillåter inte jag en gång till.. jag klarar inte mer liksom ! de är ju helt värdelöst att behöva leva i en "bubbla" , jag vill inte   och det hoppas jag du kan acceptera annars är det ingen idé!

Ajja, till någonting roligare! elle ja, någonting annat i alla fall :)

Nu har jag varit duktig, 2 maskiner är tvättade, läxorna är klara, är lycklig i övrigt, kanske får sovsällskap?, familjen är bäst, mina vänner är ju bara så fantastiska! PUSS på dom<3 jag älskar't ... big time! (;


Ne, nu blir det till och slänga sig i duschen, sen ska eventuellt kristin hämta mig. ska bli myspys ikväll ^_^ me like.


kanske kommer en rad imorgon.
Men säger Godnatt nu då.
Puss!

Av Louise - 1 april 2009 13:26

Ännu en dag avklarad i mitt liv, i alla fall halft, för klockan är ju trots allt bara halv 2, men om man säger en skoldag då(a)..


Imorse när jag klev upp så fick jag känslan av att det kommer bli en bra dag, men det förstördes när jag kom till skolan! för vad väntade där, - jo nationella prov, skriftliga i Svenska B! ingen höjdare! Men trots allt så gick det ju ganska bra om jag får säga det själv. Jag är i alla fall nöjd med min insats där, och mer än så kan man ju inte göra! Gör ditt bästa, för det blir inte bättre än så! (; yees!


Just nu sitter jag och håller tummarna för dig för fullt, och jag vet att det kommer att gå bra. Så nu är det bara vänta på ett samtal, och sen får man vara glad resten av kvällen? Hoppas jag i alla fall... Men jag vet att det kommer gå bra! Har den känslan...


Idag är det ju som sagt 1a April, och man får ju tydligen lura människor då. Och vem är inte lättlurad om jag själv. Hmm, jo jag har gått på en massa värdelösa skämt och sådär idag! Och det är ju inte alls nå bra! Sedan har jag även varit och handlat en liten present till min älskade lillebror som blir hela 17 år imorgon, så PUSS och Grattis på honom <3


Men nu skriker läxorna på mig att dom måste bli klara, så ska göra dom! Så kanske det kommer en liten uppdatering senare!

PUSS.


Måste även tillägga att jag har världens bästa människor runt omkring mig! Tack för det <3

Ovido - Quiz & Flashcards