Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under april 2009

Av Louise - 16 april 2009 16:29

Nu har jag kommit hem igen, till mitt lilla hus, faktiskt ganska skönt må jag säga! men ändå rätt ensamt också! nu har jag ju haft robin bredvid mig sedan i fredags - jaa nästan en vecka ju! men det ska nog gå bra detta tror jag ! (:

Igår när han kom hem firån jobbet, så var han så skitig, så jag undrade om han hade jobbat , eller om han hade rullat runt i leran! men han sa att man såg ut sådär efter att man hade jobbat som markgubbe i lera en hel dag ! så jag vet inte (: hehe!
Men sedan så blev de bara mys på kvällen , han fick ett uppdrag av chefen också! Så det fixade vi runt 8 , sedan blev de en massa mys bara :)

imorse vaknade jag och bara tog de lugnt, hade nämligen lite svårt att somna om efter att han åkt imorse kl 6 liksom =/ hmm , ajja!
Sedan så klev jag upp, duschade, petade i mig lite frulle och bara strosa runt lite! kollade så att bussen verkligen gick den tid jag hade för mig, och det gjorde den ! ( annars hade det blivit jobbigt.. )
men jag kom till ljusdal iaf, och där hämtade min älskade ängel Anna Wallberg upp mig, och skjutsade mig till hybo (: , och väl där så träffade jag kristin och jimmy (; hihi !! sedan åkte vi till säljest och skulle rida, men NEJ då - då ville ju tamefan inte hästarna gå ut ur hagen! vi fick sätta på vippen grimman, men då tog han 2 steg och sedan flyttade han inte på sig ! oavsett vad vi försökte med ! haha , men men ! och ronja och arthur nosa på varandra och vägrade i stort sett hela tiden ! efter 1½ timme så gav vi upp och åkte hem :) hehe!
Sen fick jag åka med andré in på ljusdal ! Och nu är jag hemma :) hehe.. Håller på att tvätta lite o sådär , så jag får rena kläder ^^


Ikväll kommer farbror Thomas - som jag inte träffat på evigheter, och då menar jag verkligen evigheter också! men det ska bli roligt, spännande men ändå är man ju lite nervös också liksom! jag var ju bara vääääldigt liten sist jag träffa honom.. men han blir kvar tills på söndag iaf  - skojjigt! (: hehe!

nee, nu ska jag gå o hänga min första maskin - sedan gör lite fint i mitt lilla hus också ! så han iaf kan se hur jag bor , alltså så jag vgar släppa in honom över huvudtaget (: heh!

ajja, ha de bra alla.
och kom ihåg - ta väl hand om dom i din närhet, för vem vet.. du kanske förlorar dom imorgon! var rädd om det du har, och sakna inte de som du inte har och inte kommer o få !
PUSS!

Av Louise - 15 april 2009 12:11

Sitter hemma, älsklingen jobbar! han kommer hem någon gång runt 5 ( hoppas jag! ) hihi... 

har nyss plockat ihop all tvätt - för det är snart tvätt dags :P , och dammsugit lite och sådär! I alla fall försökt vara lite duktig, hehe!

vad händer annars idag då? jadu, det blir väl inte speciellt mycket ! vänta på att robin kommer hem bara :D


Imorgon blir det hemfärd i alla fall =D ..
Ska iväg och rida eventuellt med kristin och jimmy - ska bli mys ;D

Sedan fredag - lekas med kristin, ska ha en hel kväll med mys! (;
Lördag - jobb mellan 10,00-16,00 och sedan på kvällen blir det lugnt :)
Sedan söndag blir det till att ladda upp inför en skolvecka igen! hehe!


ajja, nu ska jag gå och peta i mig lite frukost ! :)
men ta hand om varandra! <3
Puss!

Av Louise - 13 april 2009 23:39

Nu är det snart slut på allting, men det börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv - ARBETET !! och är jag verkligen redo för allting sådant? jaa det är en fråga som jag ställer mig nästan varje dag !

nu är det ju snart dags för balen, studenten ( äntligen, men hallå?! ) och allting sådant.. sedan är det jobb, jobb och jobb som gäller.. shiet ! jag tyckte nyss det var jag började första klass nere på margeretelunds skolan i åkersberga, men de e tamefan 12 år sedan! kan ni fatta de? vart har tiden tagit vägen! visst svär man på att gå i skolan och sådär vissa dagar, har ingen ork eller sådär.. men vad gör man nu när allting snart är slut då? hmm, jadu jag vet inte! men är man redo som 18/19 åring att ta steget ut? ja det vet jag inte, men man har ju inte så mycket till val..


Påsklov - skönt är det ju, ingen tvekan om saken! Det blir ett lugnt lov med killen och en massa vänner! ska försöka hinna med så mycket.. även att min farbror ( Thomas ) kommer upp på torsdag och blir kvar tills på söndag ! har inte sett honom sedan jag var vääääldigt liten, så det ska faktiskt bli väldigt roligt att träffa honom igen! Så det blir väl till att åka hem och vara lite social också  (a) hehe!


Sorry, att jag ahr varit så "döven" idag robin!! Men jag tycker verkligen jätte mycket om dig, och du har inte gjort någonting fel ( som du går runt och tror!) men jag har bara varit på så konstigt humör.. men de är ingenting som du har gjort!   Du är världsbäst <3


ajja, nu ska jag gå o säga godnatt till Glenn, sedan är det sängdags!!
men men ! ha de bra allihopa, och ta hand om varandra! för vi behöver andra i vårat liv för att må bra, så vara rädda om dom som är i din närhet!
GODNATT ! Puss! <3

Av Louise - 13 april 2009 12:08

Måndag igen, men idag är en sådan måndag som man är ledig på, det är ju nämligen PÅSKLOV ! så skönt (; hihi... jag tycker om det ..

Sen kom jag på, det är inte alls långt kvar till studenten nu, och gissa om jag längtar!  Fast ändå så gör jag inte de, för om man tänker efter så är skolan ändå ganska slapp, i alla fall om man jämför med arbetslivet ! det är ju någonitng som man inte bara kan vara " sjuk " ifrån, och en massa sådana saker! men men ! jag kommer nog sakna alla vänner mest tror jag! när ses man igen liksom? hmm.. ajja! inte mkt o göra åt heller..

Men jag kommer i alla fall ihåg vad våran lärare sa till mig : -Du och kristin är dom starkaste i gruppen, och ni kan klara av detta tillsammans, och ni är starkast i både hjärta och hjärna! och jag vet att ni är dom som kan detta! jag tror på er, och gör mig inte besviken nu! - och det ska jag inte heller! jag lovar!!


idag händer inte så mycket tror jag, ska eventuellt åka över till stucka nå senare bara, och slappa :) annars blir det bara en lugn dag :) ska även hjälpa robin att städa lite, så det blir lite fint :)
men vi hörs nå senare!
ha de fint! sköt om er.
Puss!

Av Louise - 12 april 2009 23:08

Jag pratade förut om att jag kände mig hel, och att jag var lycklig idag!
visst jag är lycklig till viss del, men sedan då? det andra lilla hålet som finns i mitt hjärta då? vem ska fylla det? hmm. jadu!

saknad av så mycket, min mamma, vissa vänner ( som är alldeles för långt borta!) , saknad av pengar och saknad av viss lycka och viss kärlek! Den so man bara kan få när man känner sig sådär riktigt älskad..
det har jag gjort en gång i mitt liv, men det var någon som tog det ifrån mig, och det måste ha varit jag själv! För det var ju mitt eget fel, eller hur? det går ju liksom inte att förneka till... jag vet liksom inte alls vad jag tänker med eller på längre, allting är bara som ett enda stort svart hål, och jag vet inte hur man ska lägga igen det hålet och göra allting bra igen! kommer det någonsin att fungera?! hmm , jadu !

kristin, hon finns alltid för mig, men nu säger hon att jag måste börja tänka på mig själv! men det går liksom inte ! jag är inte en sådan person! jag måste liksom vet att alla andra har det bra innan jag kan börja tänka på mig själv, jag kan inte vara glad och lycklig om jag vet att någon i min närhet inte mår bra! Det funkar bara inte... men just nu känns det som att jag verkligen måste börja åtminstone försöka tänka lite på mig själv.. så jag har lovat mig själv och kristin att jag i alla fall ska försöka!! och jag ska göra mitt bästa!


är det sant att du aldrig mer vill veta av mig? Att du verkligen känner så stort hat till mig? har jag verkligen förstört/knäckt dig så mycket? jag trodde att jag var speciell för dig, så som du var för mig.. men jag hade fel, eller var det jag som ändrade hela din inställning till att allting kunde vara bra? jag vet inte längre! jag börjar faktiskt tvivla på väldigt mycket i mitt liv just nu faktiskt, och att du inte finns där för mig gör ju faktiskt bara saken mycket värre! du är en sådan människa , som jag har delat mycket "första gången" upplevelser med, och som ingen annan kommer att uppleva med mig, och det stöd som jag har fått av dig genom åren är enormt!! jag vet ej om någon, NÅGONSIN har ställt upp så mycket ! men ändå att jag har varit så blind...

JAG VILL BLI LYCKLIG IGEN ! varför tas det bort ifrån mig?!! aaaah, jag vet ej vad jag hela tiden gör för feeeel :'( men men !

Kristin - på fredag kväll/natt - INNEBANDY!! det är ett måste .. snälla? följ med mig.. du måste, eller jag måste rättare sagt ! och jag vill att du är där och ställer upp för mig.. och jag vet att du kommer att göra det också.. och just nu är du den enda som förstår mig och allting sådant! och jag är så himla tacksam att jag har dig i mitt liv... tack så otrolgit mycket flickan min! <3.. PUSS på henne...


Ajja, nu ska jag inte sitta här och beklaga mig nå mer! men ha de bra alla !
Puss och godnatt!!
// Louise..

Av Louise - 12 april 2009 12:59

Söndagar brukar oftast vara ganska tråkiga, man brukar oftast vara väldigt trött och inte orka göra någonting liksom ! men idag är det inte en sådan dag! jag är på topp! (;

20 grader varmt, solen skiner, snön smälter, robins sällskap, snart frukost, humöret är på topp, känner mig hel, telefonen hittad...   - Aaa, allting är bara helt perfekt.. Idag är jag verkligen nöjd med allting. (; det är underbart !!  idag är jag lycklig..


jag har nu insett att man inte ska känna efter så mycket, man kommer längre då ! (; heh!

men ska gå nu, kommer några rader seanre skulle jag tro.. Ha de!
Puss!

Av Louise - 11 april 2009 13:59

nuhar dt var ett tag sedan jag skrev, men jag ska försöka bättra mig på den fronten i alla fall...

Det har egentlien inte hänt så mkt sedan jag skrev här sist.. utan torsdags , då hade jag bara väldigt ont i fötterna efter allt springande i mina stövlar :p hehe! men det ar det ju liksom värt ! (; - bra jobb, bra betalt, bra dricks! (; jag gillar't ... sen så älskar jag det jag gör också  - servera är väldigt roligt, kanske låter dö trist, men inte enligt mig ! :D hehe!


Fredag igen ,  tiden går ju såå otroligt fort, man hänger inte med..   hade ett litet utvecklingssamtal med min lärare idag, och kollade på betygena o sådär. såg inte så hemska ut som jag trodde! men (; hehe! och honsa att de är bara 5 veckor kvar hos mig , sedn släpper jag dig, och du får flyga fri! jag vet att du kan om du vill, men 5 veckor, de är såhäääär  kvar av ditt liv. kämpa vidare! du kommer lyckas! och lycka till i December (; hehe!


Men åter till att det var fredag, för det var ingen vanlig fredag, det var långfredag, och även TIAZ födelsedag, och inte vilken födelsedag som helst,utan han fyllde numera systemålder, med andra ord 20 år. SÅ STOOORT grattis till honom<3


Allting började i alla fall hemma hos svensson med honom, olivia, fransen, sassa och anders! det var riktigt roligt. och köttet var utsökt svensson! det gjorde du bra :) hehe!
Sedan vidare till tiaz en sväng o sa grattis till honom o sådär ! nice (;
Sedan till snäre, och hälsa på martin ( fast de ska vara putte egentligen i lill huset ! ) och sedan åkte vi på stadt.. jag tappade bor min tfn , jävla skit! :S  ( men fick den sen igen! ) så e nöjd nu!
Sedan börja jag gråta , allting bara blev för mycket !
Sedan såg jag dig, och allting bara brast ännu mera!!  FAAAAN ! :'( jag blir ledsen asso! du betydde verkligen! även fats du inte tror det!

men jag ringde älsklingen, och han hörde att jag grät i tfn, och han sa att han skulle komma upp på en gång, och det gjorde han ! om jag bara kunde förklara hur mycket jag älskar dig ! så hade det varit toppen!! jag vet att jag har problem med att uttrycka mina känslor, men jag har alltid haft det, och jag önskar att det egentligen inte vore så svårt :s hm !
men jag älskar dig i alla fall ! <3

 Så han hämtade mig på ljusdal, sedan så åkte vi hem till fäla. mata katten, packa o åkte till bollnäs ! :P heh!



nu sitter jag hemma hos älsk, nyduschad! ska snart åka till byn och grilla med siw (svärmor!) och nutte! ska bli trevligt.. (; jag gillar't .. hihi!

men ska gå nu och göra mig i ordning!
men ha de bra alla (:
Puss.


P.s ! tack till alla mina väner <3


och jo du , _ _ _ _ _ _ , jag kanske gjorde ett misstag, men jag är inte nöjd över det!  du betydde, och betyder fortfarande! även om de inte är ömsesidigt.. men FÖRLÅT :'( , och då menar jag för allting , och det kommer ifrån mitt  hjärta! verkligen! jag tänker på dig i alla fall.. FÖRLÅT igen! ;'(

Av Louise - 9 april 2009 22:48

jag vet att du kanske aldrig mer kommer vilja pratamed mig, men det är ju i så fall smällen jag får ta.. jag fattar egentligen inte ens vad jag har gjort dig? hmm, jag har ingen som helst aning faktiskt om jag ska vara helt ärlig...

Visst, slutet var ju inte det bästa! och det vet jag också, och jag vet att det ofta var jag som gjorde fel, eller i alla fall började det hela så att det "skulle" bli fel, vad vet jag ! jag ha ringen aning om saker alls längre!


Älska - det är ett väldigt stort ord i mitt liv, och det är någonting som jag absolut INTE säger till vem som helst ! det tog en lång tid innan dom orden kom ut ur min mun, men när dom väl kom ut så var dom ju i alla fall äkta! men det betydde ingenting? eller!?
Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans, för det var ju en väldigt lång tid liksom ! det är ju ingenting som man bara glömmer bort.. inte jag i alla fall.. men vi kanske funkar olika?  alla är vi olika, men jag trodde liksom att vi var lika på väldigt många sätt.. men du kanske har bevisat mig fel? vad vet jag ! som sagt, hmm ingenting ?

 

betydde jag någonsing någonting för dig? elle var allting bara en bluff? det är någonting som jag frågar mig varje dag faktiskt.. någonting som jag undrar över, och någonting som alltid snurrar runt i mitt huvud.. jag vet likosm inte alls vart jag ska ta vägen ! jag känner mig så kluven i mitt eget liv... och de är absolut utan tvekan det jobbigaste jag har varit med om ( förutom slutet ) ... och jag vill inte leva såhär! det vet jag ! :'(


det är verkligen sorgligt .. och jag är faktiskt ledsen, och det kommer ifrån hjärtat när jag säger det ! jag säger förlåt , för det jag fick dig att gå igenom ! det var INTE med flit, men ibland verkar det så på dig! jag vet ej vad du egentligen tänker om mig, men jag önskar att jag kunde bosätta mig i ditt huvud, men samtidigt vara utanför! så jag får en liten aning om vad som gentligen händer och sker på de där kontoret där uppe!
jag är sååååå nyfiken ! Aaaaaah , jag fattar ej !


men men , du betydde - och du betyder fortfarande otroligt mycket ! Om du bara anar vad jag tänker nu, och vad jag gråter, tårarna rinner! och alla är för din skull, fast det tjänar ju ingenting till heller, så jag vet ej varför jag gråter dom ! för dom förändrar ingenting, får ingenting ogjort och får absolut ingenting bra igen! - TYVÄRR!

men jag är verkligen ledsen ! FÖRLÅT ... jag älsakde dig, och det gör jag fortfarande! det hoppas jag att du vet ! ( vilket jag tror du gör också! )


Men tack för allting i allafall..

// DIN Louise!!

Ovido - Quiz & Flashcards