Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under maj 2009

Av Louise - 10 maj 2009 12:20

Idag är det söndag , en sådan där slappar dag innan skolan börjar igen! och jag har insett nu att det är faktiskt inte alls så lång tid kvar, och det är ju hur skönt som helst må jag säga! oj oj oj, tiden har gått fort asso! helt underbart om jag får säga det själv (; hihi!

idag vet jag inte riktigt vad som händer, men vi ska i alla fall städa klart det sista rummet ( som vi inte hann med att göra igår ) sedan så ska vi eventuellt åka ner till bollnäs, men jag vet inte riktigt hur det blir med det ännu (; hihi.. får se, det är ju sådant som märks om inte annat ;D hehe..


Och jag måste ju bara säga att jag är sjukt nöjd med min helg.. och jag är så lycklig att ha dom vännerna som jag har - ni är bara helt underbara! och världsbäst det är bara ett milt ord som beskriver er :) underbara är ni i alla fall :)

Ajja, nu ska jag göra lite nytta!
ha de bäst - och ta hand om alla i din närhet ! för imorgon kan det vara försent!

PUSS!/L.

Av Louise - 9 maj 2009 12:16

Vaknade i morse av att klockan ringde 09,45, och då var det bara till att kliva upp och göra sig i ordning (; hihi.. sedan halv 11 så kom roger och hämtade mig och då bar det av till Järvsö, öjeberget och toppstugan! det var nämligen dags för jobb! :) hehe!
Jobbade fram till klockan var 3 - var ju faktiskt lite sliten idag ! men det fungerade ju det också! Sedan fick jag skjuts hem, och då skulle jag börja diska o sådär efter gårdagens trevligheter :) Tack ;D hehe!
Sedan så tvättade jag även 2 maskiner med tvätt och sådär ^^, sedan fick älsklingen för sig att vi skulle städa också ! så han bärjade verkligen storstäda! så nu är det fint o sådär.. har bara 1 rum kvar :) hehe!


Sedan så gick jag älsklingen och glenn och handlade! Vi skulle göra god middag!
Vi grillade kycklingspett och fläskfilé och champinjoner.. MUMS säger jag bara! sedan så var det en lugn kväll i övrigt.. vi satt hemma och myste framför tv'n och bara slappade! Så tack för det underbara människa ! :) hehe!

Sedan ropade sängen på oss och det var sovdags!
så. PUSS!

Av Louise - 8 maj 2009 12:12

Yttligare en fredag! Och det är precis en vecka kvar tills jag, älskling, pappa och glenn åker ner till sthlm för att träffa mamma! där jag äntligen ska hämta min student klänning, och även köpa mig ett par skor! Helt underbart faktiskt :)  men nu ska jag berätta lite här istället (; hihi!

Fredag, och vi ville gå ut! och så kom vi på att vi ville grilla allihopa också ^^, men det blev lite struligt innan vi visste vart vi skulle vara och sådär! men det hela slutade med att vi var hemma hos mig hem i alla fall.. hehe !
det var jag, mia, kristin, olivia, stefan, tiaz och senare på kvällen kom även älsklingen ( som vi hämtade på ljusdal 21,05.) hehe! (;

Vi grillade en massa gott, hade god sallad med fetaost o sådär. MUMS! och så spelade vi Våghals! hehe.. så roligt. sry om ni fick en massa konstiga samtal eller sms, men vi är ju faktiskt oskyldiga (; hihi.. eller hur? =)
Sedan så åkte vi ner på ljusdal för att vi skulle ut på Järnvägs, och då kom jag på att jag hade glömt mitt leg hemma, så stefan fick åka tillbaka hit till färila och hämta det! sedan in igen! och jag har nog aldrig haft så roligt på Järnvägs någon gång som jag hade igår .- så tack så hemskt mycket för det! ni gjorde verkligen min kväll underbar ;D hehe!  TACK TACK TACK ! <3 ni är bäst! ;) <3


Det var lite enkelt om våran kväll i alla fall :)

PUSS!

Av Louise - 6 maj 2009 19:33

Några dagar sedan jag skrev nu, men det har väl egentligen inte hänt så speciellt mycket som jag känner att jag måste dela med mig av liksom! men det kommer väl en liten "snabb genomgång" då kanske!


Måndag - tillbaka i skolan, och det var ju som vanligt!
Inte direkt det roligaste man har gjort faktiskt, men dagen i övrigt helt okej!
tvättade hela dagen så jag är ju i alla fall nöjd med min insats (;

Tisdag - Var med kristin, oskar och mattias ( och även mia en sväng ;D ) hehe!
och vi var ju runt och gjorde ingenting egentligen.. men JAPPE var ju rätt rolig.. eller hur tiaz? du kan det där du!! ;D heh! klockren människa - måste bara säga det c",) ..men men ! Sedan blev det bara en massa kaos när vi skulle till och åka hem, för den ena ville inte, och seda blev det bara en massa strul, och jag började tappa tålamodet. och det är ju inte direkt det bästa som kunde hända! men men !
efter mycket om och men så kom vi hem vid 2 kanske, så jag och kristin nannade lite ;) 


Onsdag - vaknade av att kristins klocka ringde i morse, och vi hade försovit oss! inte så mycket att göra åt saken! men upp kom vi i alla fall efter en stund, sedan så iväg till skolan!
fick även 200 kr var av våran serverings lärare idag (; hihi - men dock för att handla saker till vårat praktiska prov! ingenting annat, tyvärr den här gången! (; 

Men vårat praktiska prov går ut på att vi ska duka upp ett bord för 6 personer, hur vi vill, med vad vi vill. bara de är allt som ett kuvert ska innefatta liksom ! och då får vi handla vad vi vill för dom 200 kronorna som vi fick av henna  ( tex glas, bestick, porslin m.m ) aa - you name it ;D   ska bli ett mycket roligt prov faktiskt...


nee, nu ska jag och robin mysa lite framför tv'n. men ha de bäst alla!

PUSS!



jag ville bara säga - mitt humör det är på topp! jag har inte mått såhär bra på länge! jag älskar alla i min omgivning! ni är bara så bäst . så PUSS på alla er . tack för att ni finns och ställer upp! gör ert bästa liksom - och ni har verkligen lyckats!
Ni har fått mig till en helt ny nivå, som inte ens jag visste fanns liksom ! så tack så mycket för det.. ( ;   - känns som jag är en mycket bättre människa!
<3

Av Louise - 3 maj 2009 17:58

Nu äe lång helgen och ledigt över! men det har varit otroligt skönt i alla fall (; hihi...


Sista april spenderades efter mycket om och men i bollnäs med älskling. vi var med en massa folk, och det var faktiskt helt okej ! jag är nöjd med hur det blev i alla fall..

fredags så åkte vi hem till färila, och så hade vi det mys (; hihi.. vi åkte hem och käkade lite hos pappa, sedan så tog vi oss en tur till hybo och hälsade på storebror och krisitn - mysigt de (; hihi!


lördags så skulle jag till o jobba, så jag lämnade av älsklingen hos jimmy halv 11, sedan åkte jag iväg till arbetet! (; - mycket trevligt.. efter jobbet så hämta upp kristin och ut till hyb o, där vi grillade och hade det underbart faktiskt.. sedan så bar det av till kristins stuga i Undersvik, där jag träffade hennes syster anna, och hennes bröder och 2 stycken till. det var faktiskt väldigt trevligt.. sedan åkte vi hem till Sonny och Renée en sväng där vi blev kvar (; hihi! sedan var det dags för hemfärd...


Idag ( söndag! ) så var det dags för att jobba igen, så åkte iväg i morse och det gick faktiskt väldigt bra att jobba idag! är nöjd med det jag har åstakommit i helgen där uppe i alla fall. och det är ju huvudsaken ;D hihi!
Sedan åkte hem till fäla, där jag hittade älskling, som fortfarande låg kvar i sängen :o hmm ! ajja, ibland får man ju göra det också !^^ eller hur hjärtat? (;  Sedan efter en stund så packade vi väskorna och gav oss av emot Bollnäs - mycket trevligt..

så nu sitter jag här, robin duschar och ska snart sätta oss framför tv'n och bara mysa!! han ska liksom kliva upp halv 5 imorgon! ( stackarn! ) men men, vill man arbete med de så får man ju faktiskt bita ihop!! (; hihi..


nee, nu får det vara bra för den här gången, nu väntar micron på att få poppa lite popcorn och soffan efter 2 tunga rumpor och 2 stycken kära personer som myser (; och tv väntar även på att visa en bra film!
Men ha de bra alla
och ta hand om varandra.. för vem vet vad som händer imorgon?
PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards