Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Louise - 24 maj 2009 21:06

Tiden går bra fort när man har roligt. eller vad säger ni?
Nu har ju snart hela maj gått också, och det känns sjukt.

För jag tyckte typ att det var nyss som sista april och allt det där var, men nej då ! det var ju snart väääldigt länge sedan. hihi! men men! jag trivs! (;


Nu har jag ju inte skrivit på ett tag, men jag har haft fullt upp med allting annat också. så har inte ritkigt haft tid med att sitta vid datorn, men det är ju ändå rätt skönt också faktiskt :) hehe..


men lite snabbt i alla fall. måste bara berätta lite liksom! :) hihi..

I fredags då fyllde ju bästaste kristin 19 år ( gammel kärring! ) hihi, så då var vi ju ut på jvg och det var hur kul som helst.. ( sedan tror jag nog älskling blev lite för full, eller vad säger du hjärtat? ) haha, skadeglädje på det! (;

men i alla fall, en toppen kväll med dom bästaste vännerna och allting i ett liksom! underbart!! ;D <3


lördag så klev jag gladeligen upp och jobbade ( eller inte! ) och sedan så hem vid klockan 4. ( dock attt robin hade gått upp hela vägen för berget för att träffa mig och äta lite! - mys, så PUSS på honom för det! <3 )
Sedan på kvällen så slutade det med att jag fick vara lite chauförr åt pappsen som skulle ut på lite roligheter och sedan åka till söderhamn( för att vara chuafför åt janne! ) och det var faktiskt helt okej! jag och kristin hade hoppats på lite mer, men vad kan man liksom förvänta sig av söderhamn? hallå :P heh!
men jag träffade efterlängtade MALIN, äntligen! det var ju helt underbart.. och det räddade verkligen min kväll från att bli tråkig.. nu har hon äntligen flyttat hem till Sverige igen! så nu kan vi börja umgås igen!
I just love it! <3

Sedan träffade vi även Jossaan också, ännu ett stort plus på kvällen! och jag älskar dessa flickor! synd att vi ej ses så ofta! men det ändrar vi på? eller hur? :D hehe..
men förutom dessa 2 bönor så hade ju inte söderhamn så mycket mer att erbjuda, förutom stucka då :P hehe! men det är ju mer bollnäs liksom :):P hehe!

Sedan hem !

söndag idag då, och jag klev upp i morse för att jobba yttligare en dag! och det var faktiskt väldigt segt att komma upp ur sängen, älsklingen låg kvar och sov liksom! och så måste jag kliva upp, kändes rätt orättvist måste jag erkänna! men men ! jag tjänade ju pengar på det! så det var lungt...'


Hem och sådär! sedan tog det inte lång stund innan olivia ville att jag och robin skulle komma ner och spela lite volleyboll så det gjorde vi en sväng! sedan hem och käkade o sådär!
Nu ska vi snart hänga tvätten, sedan ta en varm dusch, och sedan bara mysa framför tv'n och ta det lugnt! underbart!
jag älskar dig! <3    Tack för att du är du! <3 :)


Imorgon börjar 10 , helt okej :)

Men nu ska jag hänga tvätt o sådär!
Så hade bäst!
PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards