Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Louise - 3 maj 2009 17:58

Nu äe lång helgen och ledigt över! men det har varit otroligt skönt i alla fall (; hihi...


Sista april spenderades efter mycket om och men i bollnäs med älskling. vi var med en massa folk, och det var faktiskt helt okej ! jag är nöjd med hur det blev i alla fall..

fredags så åkte vi hem till färila, och så hade vi det mys (; hihi.. vi åkte hem och käkade lite hos pappa, sedan så tog vi oss en tur till hybo och hälsade på storebror och krisitn - mysigt de (; hihi!


lördags så skulle jag till o jobba, så jag lämnade av älsklingen hos jimmy halv 11, sedan åkte jag iväg till arbetet! (; - mycket trevligt.. efter jobbet så hämta upp kristin och ut till hyb o, där vi grillade och hade det underbart faktiskt.. sedan så bar det av till kristins stuga i Undersvik, där jag träffade hennes syster anna, och hennes bröder och 2 stycken till. det var faktiskt väldigt trevligt.. sedan åkte vi hem till Sonny och Renée en sväng där vi blev kvar (; hihi! sedan var det dags för hemfärd...


Idag ( söndag! ) så var det dags för att jobba igen, så åkte iväg i morse och det gick faktiskt väldigt bra att jobba idag! är nöjd med det jag har åstakommit i helgen där uppe i alla fall. och det är ju huvudsaken ;D hihi!
Sedan åkte hem till fäla, där jag hittade älskling, som fortfarande låg kvar i sängen :o hmm ! ajja, ibland får man ju göra det också !^^ eller hur hjärtat? (;  Sedan efter en stund så packade vi väskorna och gav oss av emot Bollnäs - mycket trevligt..

så nu sitter jag här, robin duschar och ska snart sätta oss framför tv'n och bara mysa!! han ska liksom kliva upp halv 5 imorgon! ( stackarn! ) men men, vill man arbete med de så får man ju faktiskt bita ihop!! (; hihi..


nee, nu får det vara bra för den här gången, nu väntar micron på att få poppa lite popcorn och soffan efter 2 tunga rumpor och 2 stycken kära personer som myser (; och tv väntar även på att visa en bra film!
Men ha de bra alla
och ta hand om varandra.. för vem vet vad som händer imorgon?
PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards