Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Louise - 12 maj 2009 21:56

Det har varit en slapp dag idag, vilket är ganska skönt faktiskt när man egentligen inte orkar göra så himlans mycket ! men ändå (;


jag har även gjort lite nytta idag också, jag har diskat bland annat och sådär, så jag känner mig ju inte helt värdelös!
Mitt humör är fortfarande på topp, och jag är faktiskt lite överraskad att det har hållt i sig, men jag är bara mer glad för att det inte har gått över!
för jag har kommit på att jag kan skatta mig lycklig..
jag skulle kunna sitta och räkna upp en massa sker hela kvällen som gjorde mig lycklig men det ör ju framför allt: mina underbara(!!) vänner, som helt klart är dom bästa, min bästaste familj och släkt, min undebara pojkvän - som för den delen bara är bäst(!!) , och så mycket mer ! jag orkar ej räkna upp allt.. men mitt liv är helt fantastiskt (;


nu på kvällskvisten så hade jag och älsklingen lite tråkigt och då så bestämde vi ss för att gå ut och gå på en promenad, sagt och gjort! vi gick på en prommis (; hihi. - mysigt!! (; ..
vi tog med oss hunden ( teckla! ) och gick, nu efter 1 timme och 10 minuter så är vi tillbaka. och jag kan faktiskt erkänna att det var riktigt skönt att vara ute och gå - så tack hjärtat för sällskapet (; Jag älskar dig Robin! <3


ajja, nu är det hell's kitchen på tv'n som väntar ;D sedan ska jag krypa ner i ett varmt bad, och sedan är det sängen som ropar mitt namn :)


PUSS på er alla (;

Av Louise - 12 maj 2009 14:05

Fortfarande sjuk, jag tycker verkligen inte om detta, att allting ska komma med en sådan dålig tajming, jag fattar inte! hmm. ajja! "/ måste bli frisk väldigt snart...


jag läser en massa saker som bara gör att jag skrattar mer och mer, haha! vissa personer gör mitt liv bättre utan att dom vet om det.. :) underbart!
men asso, att DU inte fattar att du är rätt patetiskt och inte har speciellt mycket att komma med, det är rätt otroligt..
Och du bara fortsätter och tror att du kommer "vinna" i slutändan! men glöm det flicka lilla. inte en chans! (; hihi...


Nu är det inte lång tid kvar, NIO riktiga skoldagar kvar, sedan sätts betygen, och det är slut på allting, så skönt! men ändå lite skrämmande!

Vad händer nu liksom? Oj, shiet !
det har jag inte riktigt tänkt på förut om jag ska vara ärlig..


Men på torsdag åker jag ner till Gävle, hämtar min balklänning, sedan på fredag bär det av till Stockholm , underbart! (; hihi..

ska hinna med en hel del där nere också, men framför allt att träffa mammsen! det är det bästa med hela resan ;D och även mommo :D underbart är allt jag kan säga!



även grattis till maria wallberg som blir 17 idag ! så congratz till henne (;

nee, nu ska jag stoppa någonting i magen! (;
ha de underbart.

PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards