Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Louise - 15 maj 2009 00:32

Skolan idag var ju faktiskt ganska slapp, kom dit till klockan 09.00 och vi skulle på teater i aulan klockan 10.00 ( först fattade jag inte riktigt vad den handlade om) men den var rätt bra på slutet när man fattade vad som egentligen hade hänt! - så mycket bra faktiskt! och jag brukar ju inte tycka om sådant :P hehe!

efter det så slutade vi, och kristoffer skjutsade ner mig och kristin på station, där vi mötte upp älsklingen! (; hihi.. sedan så gick jag in och köpte en student present ( hoppas att personen blir nöjd!! ;D, men det tror jag! ) sedan gick vi upp på Finess och fikade lite..
Efter det så följde jag med storebror bort på Victor's och kollad på kostym till balen och sådär , så vi hittade en.. men då kom jag på att våran buss givk halv 1 hem och inte tjugo över! så hmm, det blev lite stressigt inombords faktiskt.. men världens bästaste Anna räddade mig, och kom och skjutsade hem mig och robin till fäla :)

Så jag duschade lite, och sedan var det dags för att packa o sådär! Sedan ta bussen tillbaka till Ljusdal 14.55

Sedan tog vi bussen 15.30 mot Stockholm - Underbart!!!! :D i just love it.. hihi!!


Nu på kvällen kom vi hit vid kvart i 8, och då åkte vi och lämnade av pappa i åkersberga! sedan hem !
Sedan har jag, robin och mamma suttit och spelat kort o sådär bara ! annars ingenting speciellt.. jag fick Fyrtal 2 gånger, och sådär! sedan vann jag andra gången ! hehe.. mycket bra ;D  - bravo louise! ja jag vet ! tack :) hihi


ajja, nu är det sängen som väntar! så ska nog ta och krypa ner där och hoppas på att jag kan sova som jag vill.. :) hehe!
och jag saknar kristin redan, hehe! och jag hoppas hon vet varför nu också!

och även "grattis" till Mattias Cundell, som äntligen har vågat tagit hål i tungan, och jag säger bara : "redan" det var ju 7 månader sedan! men bättre sent än aldrig! eller vad brukar man säga? hehe! :P


Ajja, godnatt!
PUSS/L.

Ovido - Quiz & Flashcards