Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Louise - 26 maj 2009 13:13

jag har egentligen inte så mycket att säga längre!
Men denna dag var otroligt skön, heh!

kom till skolan i morse, då var inte anna-lena ( våran serverings lärare! ) där! så vi fick åka hem till hennes lilla hus och göra vårat teoretiska slutprov i servering där! :P heh! händer inte alla, ne jag vet (a) ..


men sen hade vi helt plötsligt slutat. och klockan var halv 11. hm! vad gör man nu då? ajja, what ever!

 orkar ej direkt berätta så himla mycket!

Älsklingen är ute och åker gräsklippare, för han är duktig och gör någon nytta idag också! så bravo på honom för det..


medans jag sitter här och funderar på varför mitt bredband tar så himla lång tid, innan det kommer! - jo, då har det hamnat nere i sthlm hos min farmor, även fast adressen var hit, men i hennes namn! helt sjukt.. ibland blir jag ju baa såå less! men, what ever! det är ju inte direkt så himlans mycket att glra åt den saken! eller vad säger ni? man kan ju inte göra så speciellt mycket än att bara hålla masken och låtsas vara lycklig ibland...


Men i övrigt så är mitt liv GREAT !! jag mår toppen och det är helt underbart må jag säga... jag stormtrivs just nu, mina vänner är bara så bäst, jag har världens bästaste pojkvän, min familj är den absolut bästa som någonsin har funnits och kommer att finnas!  och jaa, allting är precis som jag vill ha det! sedan är det ett plus också, SOMMARvärmen är på väg, hur great är inte det då? jo helt fantastiskt juh..
Så jag är bara så nöjd. nu slipper man alla lager med tjocka och obekväma kläder, nu är det lite mindre kläder, mera hud, mera aktiviteter och mera utomhus! i just love it! :)


ajja, nu ska jag gå ut och lägga mig med musiken i öronen, min kropp i solen och ett stort glas med bubbelvatten! och jag ska bara njuuuuuta! underbart..

Ha det så bra alla söthögar där ute!

Ta hand om varandra, var lyckliga för det ni har, och inte olyckliga för det ni inte har!
Ta vara på det ni har, för imorgon kan det vara för sent!

ha det i åtanke nästa gång du tänker göra någonting som ger konsekvenser!

PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards