Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Louise - 16 maj 2009 19:06

Idag har det väl egentligen inte hänt speciellt mycket, mormor kom hit idag vid tio eller vad klockan var kanske! ingen aning rikitgt (a) hehe.
Sedan upp och göra sig i ordning och allting, vi lämnade av Älskling och Lillebror nere på barkarby flygfält, för dom skulle in på maskin expo, och sedan åkte vi vidare :) ..

hittade mina bal/studentskor idag! - underbart.. och dom är sååå fina! jag är toppen nöjd.. allt är som det ska just nu kan jag säga;D hihi.. ^^,


sedan handlade vi en massa annat också, så blev lite fina inköp o sådär ^^ sedan även mat också, det blev mums ju ;D hihi... och sedan hämtade vi upp pojkarna (; sedan hem..

 vi har även fixat med balklänningen idag, så nu är den färdig och allting sådant, vilket är kanon ju (; - jag är sååå nöjd...


sedan är det ju en sak till, som har legat på mitt minne hela dagen!

du är patetisk, du är fullkomligt idiotisk!!! du ljuger ju inte bara för dig själv, utan även alla andra i din egen närhet. borde man inte fatta bättre än så? du är ju tamefan nästan "vuxen", men man börjar ju liksom få sina små funderingar på om det verkligen är sant! men det tvekar jag väldigt stort på ska jag säga till dig!! när du läser detta så tror jag nog vem du är liksom! så ta åt dig!!!!!!!! du är dum i huvudet, och jag säger bara: ha ditt liv, och låt mitt och allting runt omkring mig vara ifred.. det ska väl inte behöva vara så svårt.. eller?

ajja, denna person irriterar mig, så nu orkar jag ej mera med det :P hehe


jag och älskling ska åka ut till rebecca senare, så ska ta och ringa henne nu snart... men men !


jag älskar dig robin!
PUSS!/L

Ovido - Quiz & Flashcards