Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Louise - 8 maj 2009 12:12

Yttligare en fredag! Och det är precis en vecka kvar tills jag, älskling, pappa och glenn åker ner till sthlm för att träffa mamma! där jag äntligen ska hämta min student klänning, och även köpa mig ett par skor! Helt underbart faktiskt :)  men nu ska jag berätta lite här istället (; hihi!

Fredag, och vi ville gå ut! och så kom vi på att vi ville grilla allihopa också ^^, men det blev lite struligt innan vi visste vart vi skulle vara och sådär! men det hela slutade med att vi var hemma hos mig hem i alla fall.. hehe !
det var jag, mia, kristin, olivia, stefan, tiaz och senare på kvällen kom även älsklingen ( som vi hämtade på ljusdal 21,05.) hehe! (;

Vi grillade en massa gott, hade god sallad med fetaost o sådär. MUMS! och så spelade vi Våghals! hehe.. så roligt. sry om ni fick en massa konstiga samtal eller sms, men vi är ju faktiskt oskyldiga (; hihi.. eller hur? =)
Sedan så åkte vi ner på ljusdal för att vi skulle ut på Järnvägs, och då kom jag på att jag hade glömt mitt leg hemma, så stefan fick åka tillbaka hit till färila och hämta det! sedan in igen! och jag har nog aldrig haft så roligt på Järnvägs någon gång som jag hade igår .- så tack så hemskt mycket för det! ni gjorde verkligen min kväll underbar ;D hehe!  TACK TACK TACK ! <3 ni är bäst! ;) <3


Det var lite enkelt om våran kväll i alla fall :)

PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards