Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under maj 2009

Av Louise - 18 maj 2009 19:38

En mycket bra dag om jag får säga det själv. kom till skolan och det var ju inte speciellt mycket :P hehe! så åkte ner på ljusdal och hämtade bilen, hem och hämtade älsklingen och sedan ner på ljusdal igen för att handla inför mitt praktiska prov i serveringen, som vi har nu på onsdag!
så nu är allting sådant klart, bara en sak kvar, men det ska jag fixa på onsdag! så det känns rätt skönt :) hehe!


Sedan efter att vi hade handlat det, så bar det av hemåt igen!
Sedan har jag och hjärtat varit lite duktiga idag också, har tvättat lite och städat! Sedan så har vi även lagat mat ( det blev nachos idag! ) mums ;D hihi. så vi har faktiskt varit duktiga idag (; - så en klapp på axeln till oss!


Imorgon, börjar klockan 1 ( som varje tisdag! ) efter skolan så blir det till att åka ner till bollnäs! för nutte ( älsklings låtsas pappa), hans pappa fyller år imorgon, så är bjuda på någon grill fest eller vad det var, hehe! så det blir till att åka dit :) ska bli mys ;D hihi..


Nee, nu ska jag och robin gosa ner oss i soffan och glo lite på tv, så ha det så bra!

och kom ihåg att ta hand om varandra också, ni vet aldrig när det är för sent, och som sagt ( man vet aldrig vad man har, förrän det är för sent) så kanske dags att börja titta lite extra redan nu? hmm, värt att tänka på ..
Älskar er alla!<3


PUSS/L.

Av Louise - 16 maj 2009 19:06

Idag har det väl egentligen inte hänt speciellt mycket, mormor kom hit idag vid tio eller vad klockan var kanske! ingen aning rikitgt (a) hehe.
Sedan upp och göra sig i ordning och allting, vi lämnade av Älskling och Lillebror nere på barkarby flygfält, för dom skulle in på maskin expo, och sedan åkte vi vidare :) ..

hittade mina bal/studentskor idag! - underbart.. och dom är sååå fina! jag är toppen nöjd.. allt är som det ska just nu kan jag säga;D hihi.. ^^,


sedan handlade vi en massa annat också, så blev lite fina inköp o sådär ^^ sedan även mat också, det blev mums ju ;D hihi... och sedan hämtade vi upp pojkarna (; sedan hem..

 vi har även fixat med balklänningen idag, så nu är den färdig och allting sådant, vilket är kanon ju (; - jag är sååå nöjd...


sedan är det ju en sak till, som har legat på mitt minne hela dagen!

du är patetisk, du är fullkomligt idiotisk!!! du ljuger ju inte bara för dig själv, utan även alla andra i din egen närhet. borde man inte fatta bättre än så? du är ju tamefan nästan "vuxen", men man börjar ju liksom få sina små funderingar på om det verkligen är sant! men det tvekar jag väldigt stort på ska jag säga till dig!! när du läser detta så tror jag nog vem du är liksom! så ta åt dig!!!!!!!! du är dum i huvudet, och jag säger bara: ha ditt liv, och låt mitt och allting runt omkring mig vara ifred.. det ska väl inte behöva vara så svårt.. eller?

ajja, denna person irriterar mig, så nu orkar jag ej mera med det :P hehe


jag och älskling ska åka ut till rebecca senare, så ska ta och ringa henne nu snart... men men !


jag älskar dig robin!
PUSS!/L

Av Louise - 15 maj 2009 00:32

Skolan idag var ju faktiskt ganska slapp, kom dit till klockan 09.00 och vi skulle på teater i aulan klockan 10.00 ( först fattade jag inte riktigt vad den handlade om) men den var rätt bra på slutet när man fattade vad som egentligen hade hänt! - så mycket bra faktiskt! och jag brukar ju inte tycka om sådant :P hehe!

efter det så slutade vi, och kristoffer skjutsade ner mig och kristin på station, där vi mötte upp älsklingen! (; hihi.. sedan så gick jag in och köpte en student present ( hoppas att personen blir nöjd!! ;D, men det tror jag! ) sedan gick vi upp på Finess och fikade lite..
Efter det så följde jag med storebror bort på Victor's och kollad på kostym till balen och sådär , så vi hittade en.. men då kom jag på att våran buss givk halv 1 hem och inte tjugo över! så hmm, det blev lite stressigt inombords faktiskt.. men världens bästaste Anna räddade mig, och kom och skjutsade hem mig och robin till fäla :)

Så jag duschade lite, och sedan var det dags för att packa o sådär! Sedan ta bussen tillbaka till Ljusdal 14.55

Sedan tog vi bussen 15.30 mot Stockholm - Underbart!!!! :D i just love it.. hihi!!


Nu på kvällen kom vi hit vid kvart i 8, och då åkte vi och lämnade av pappa i åkersberga! sedan hem !
Sedan har jag, robin och mamma suttit och spelat kort o sådär bara ! annars ingenting speciellt.. jag fick Fyrtal 2 gånger, och sådär! sedan vann jag andra gången ! hehe.. mycket bra ;D  - bravo louise! ja jag vet ! tack :) hihi


ajja, nu är det sängen som väntar! så ska nog ta och krypa ner där och hoppas på att jag kan sova som jag vill.. :) hehe!
och jag saknar kristin redan, hehe! och jag hoppas hon vet varför nu också!

och även "grattis" till Mattias Cundell, som äntligen har vågat tagit hål i tungan, och jag säger bara : "redan" det var ju 7 månader sedan! men bättre sent än aldrig! eller vad brukar man säga? hehe! :P


Ajja, godnatt!
PUSS/L.

Av Louise - 13 maj 2009 09:02

jag tycker faktiskt inte om att vara sjuk! "/

-----------------------------


Nu är det onsdag, redan?! :o shiet, tiden bara springer iväg! och slutet av denna tnnel närmar sig mer och mer faktiskt, vet inte riktigt vart allting tar vägen! men någonstans måste den gå. eller hur? hmm. ajja! (;


Idag har jag inte feber i alla fall, är bara lite varm, och har absolut ingen ork alls i kroppen! men det fungerar i alla fall.
och IMORGON ska jag äntligen hämta min balklänning... och det har jag väntat länge på (; hihi ... ska bli underbart..
Sedan på fredag så åker jag, älskling, glenn och pappa ner till Stockholm, mamma, vänner och förhoppningsvis en massa bra väder (; underbart =D hehe!

ajja, nu väntar duschen!
PUSS!

Av Louise - 12 maj 2009 21:56

Det har varit en slapp dag idag, vilket är ganska skönt faktiskt när man egentligen inte orkar göra så himlans mycket ! men ändå (;


jag har även gjort lite nytta idag också, jag har diskat bland annat och sådär, så jag känner mig ju inte helt värdelös!
Mitt humör är fortfarande på topp, och jag är faktiskt lite överraskad att det har hållt i sig, men jag är bara mer glad för att det inte har gått över!
för jag har kommit på att jag kan skatta mig lycklig..
jag skulle kunna sitta och räkna upp en massa sker hela kvällen som gjorde mig lycklig men det ör ju framför allt: mina underbara(!!) vänner, som helt klart är dom bästa, min bästaste familj och släkt, min undebara pojkvän - som för den delen bara är bäst(!!) , och så mycket mer ! jag orkar ej räkna upp allt.. men mitt liv är helt fantastiskt (;


nu på kvällskvisten så hade jag och älsklingen lite tråkigt och då så bestämde vi ss för att gå ut och gå på en promenad, sagt och gjort! vi gick på en prommis (; hihi. - mysigt!! (; ..
vi tog med oss hunden ( teckla! ) och gick, nu efter 1 timme och 10 minuter så är vi tillbaka. och jag kan faktiskt erkänna att det var riktigt skönt att vara ute och gå - så tack hjärtat för sällskapet (; Jag älskar dig Robin! <3


ajja, nu är det hell's kitchen på tv'n som väntar ;D sedan ska jag krypa ner i ett varmt bad, och sedan är det sängen som ropar mitt namn :)


PUSS på er alla (;

Av Louise - 12 maj 2009 14:05

Fortfarande sjuk, jag tycker verkligen inte om detta, att allting ska komma med en sådan dålig tajming, jag fattar inte! hmm. ajja! "/ måste bli frisk väldigt snart...


jag läser en massa saker som bara gör att jag skrattar mer och mer, haha! vissa personer gör mitt liv bättre utan att dom vet om det.. :) underbart!
men asso, att DU inte fattar att du är rätt patetiskt och inte har speciellt mycket att komma med, det är rätt otroligt..
Och du bara fortsätter och tror att du kommer "vinna" i slutändan! men glöm det flicka lilla. inte en chans! (; hihi...


Nu är det inte lång tid kvar, NIO riktiga skoldagar kvar, sedan sätts betygen, och det är slut på allting, så skönt! men ändå lite skrämmande!

Vad händer nu liksom? Oj, shiet !
det har jag inte riktigt tänkt på förut om jag ska vara ärlig..


Men på torsdag åker jag ner till Gävle, hämtar min balklänning, sedan på fredag bär det av till Stockholm , underbart! (; hihi..

ska hinna med en hel del där nere också, men framför allt att träffa mammsen! det är det bästa med hela resan ;D och även mommo :D underbart är allt jag kan säga!



även grattis till maria wallberg som blir 17 idag ! så congratz till henne (;

nee, nu ska jag stoppa någonting i magen! (;
ha de underbart.

PUSS

Av Louise - 11 maj 2009 18:12

Måndag igen, och måndagar är ju inte speciellt roliga! och absolut inte denna kan jag säga! för jag har nämligen fått feber.. och det tycker vi inte om!

hmm, ajja ! inte så mkt o göra åt det nu!
så jag har legat på soffan hela dagen,

kollat på dåliga program med täcket upp till öronen, kudden i famnen och typ somnat och när jag väl har vaknat så har jag gått o kissat och druckit lite vatten och sedan somnat om lika fort igen(a) hehe!
låter ju inte så himla roligt, och nee de e det inte heller.. hmm!

jag läste en grej idag - som gjorde att jag skrattade hur mycket som helst !
- jo jag fick en fråga i fredags! 
Nee, men konstigt flicka lilla! undra varför?
aa, men kanske för att du har spenderat en tid med dom i ditt liv, behöver inte det betyda att du ska leva kvar i dåtid.. eller?
För man borde ju ändå leva för nuet, eller? ajja, what ever!
I mina ögon är du patetisk, och jag fattar egentligen inte vad ditt problem är, och jag vet inte ens varför ja g engagerar mig, men du är bara såååå ivägen just nu! och det tycker jag inte om!
du är inte värd min tid eller energi liksom!
Men men ! orka ! hoppas du försvinner helt.. PÅ RIKTIGT !!


 ajja, nu ska jag gå o lägga mig framför tv'n igen !
ha de bra allihopa!
och till er som är vettiga - lev i NUET , och inte det som varit!! 

Det kommer itne igen , och om det skulle göra det , så är det av en anledning! och ta vara på den nu! men sträva inte efter någonting som kanske är otillgänligt ! tänk på de :)

PUSS!

Av Louise - 10 maj 2009 22:51

Nu sitter jag i Bollnäs, det slutade med att jag följde med hit ändå!!
Men jag är inte så jätte pigg, har fått feber igen, jag svettas och fryser om vart annat, de e jobbigt!!! aaah, blä på sjukdomar asso!  men men !


det händer mycket nu i maj ;D hehe!

14e - hämta balklänningen i Gävle, Anna och Kim fyller år :P
15e - Åka till Stockholm och mamma :)
22a - Kristins födelsedag och PARTY;D

30e - studentbalen i järvsö!!


Sedan en massa mer, men orkar ej rabbla upp det nu :P
ska försöka gå o sova lite, och även bli lite piggare hade jag hoppats!

Ha det bra allihopa!
och kom ihåg, dom vänner du har! håll fast vid dom - imorgon är det en ny dag med nya utmaningar och då behöver du dom garanterat!
För vänner är bland det värdefullaste du har :D
   *ha det i åtanke!*

PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards