Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Louise - 15 augusti 2011 21:49

Blev en ganska tidig väll igår, vilket var otroligt skönt måste jag säga! :) När jag klev upp vid 3 tiden inatt så var Glenn fortfarande vaken, och då blev jag vaken en liten stund och pratade med honom - inte så smart gjort då Alvin vaknade vid halv 6, men det gjorde mig ingenting då det är skönt att ventilera sig med lillebror ibland faktiskt! :D haha!


Vaknade ganska tidigt imorse, men alvin tyckte vi skulle somna om vid halv 10, och det gjorde inte mig någonting egentligen då jag var så himla trött :) så det tackar jag verkligen för ^^ haha!

Har under dagen inte gjort så mycket, bara myst på med lillebror och mitt lilla hjärta! en dag som denna behövde jag verkligen, det var hur skönt som helst.


När Robin kom hem så åkte jag iväg och handlade lite inför middagen, det var korvstroganoff och ris som stod på menyn idag, och damn I'm good ! idag blev den helt perfekt faktiskt , helt otroligt! =) haha!

Sedan diskuterade jag och Robin lite också, och äntligen säger jag bara! det är så otroligt skönt att "lätta på trycket" ibland och bara släppa ut allting som finns inom en. och nu har jag fått ur mig allting, och jag vet att det har kommit "till rätta" eller vad man nu ska säga? haha.


Efter det så åkte jag iväg med Glenns saker och han skulle åka hem. och det skär i mitt hjärta varje gång vi ska skiljas åt, och det gör lika ont varje gång :( jag tycker inte om det. och om jag fick välja så skulle han bo här med mig varje dag, då skulle jag vara riktigt lycklig :D haha! det är inte alla som känner så inför sin lillebror va? men det gör faktiskt jag!! JAG HAR VÄRLDENS BÄSTASTE LILLEBROR! Glenn, jag älskar dig!


När han hade åkt hemåt mot ljusdal i alla fall så åkte jag hem igen och har sedan dess myst med mina hjärtan här hemma, och det är så kul nu när Alvin har börjat flina, småskratta, jollrar mer och mer. han är så himla go! Mamma och pappas lilla gohjärta! <3 VI älskar dig Alvin! du är vårat allt. :)


Nu ska jag ta mig en dusch alldeles strax då alvin sover sedan en halvtimma tillbaka ungefär, och sedan blir det faktiskt bums i säng.
Så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards