Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av Louise - 26 augusti 2011 14:21

lyckorus, det är det jag har i hela kroppen! jag är pirrig, lycklig och svävar på mina alldeles egna moln på en klarblå himmel i sinnet! det är en underbar känsla!!

Just nu skulle jag absolut inte vilja ändra på någonting! jag har allt jag någonsin önskat och lite därtill, jag är helt enkelt en lycklig tjej som lever livet! =) haha!


 ____________________


I onsdags så var vi ju iväg på BVC, och Alvin mitt lilla hjärta växer precis som han ska! :) gullungen, och han älskar att vara där tror jag, haha! han blir alltid lika glad när han får lägga sig på skötbordet där inne hos Annelie! :)

Annars hände det inte så mycket på onsdagen faktiskt, riktigt skönt! ^^


Torsdagen var lugn till en början, pratade lite med mamma och fick reda på att lillrbror skulle in på operation för att ta bort sina halsmandlar! det var på tiden måste jag säga! ;p haha. men skönt för honom att få det gjort. och jag bokade även en tid för klippning - äntligen! :)

Jag och Alvin var även ut på en lång och härlig promenad i dugg regnet, det var väldigt skönt och behövligt. för oss båda kanske? men mest för mamma! :p haha!
Sedan kom även Kicki och Selma (Robins faster och kusin!) förbi på besök på eftermiddagen, riktigt trevligt måste jag säga. :)) ...


Idag är det äntligen fredag, och som jag har längtat efter helg an jag säga! =) haha. det är underbart. Idag blir det en lugn familjedag, precis det jag behöver nu! ingenting annat! =)

Imorgon är det äntligen dags att gör någonting åt mitt ruffs jag har på huvudet, det ska klippas och fixas till, så som jag har längtat efter det! :) nu ska det bli ordning även på denna mamman. haha! kan ju inte se ut som ett skatbo i huvudet inte. men imorgon som sagt =) .. Även att världens bästaste mamma/mommo kommer hit. Hon ska passa alvin medans jag klipper mig och sedan ska vi bara umgås. jag älskar det och jag längtar hur mycket som helst =) ..

Nej, nu är det dags för lite mat för Alvin, så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards