Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Louise - 9 augusti 2011 20:25

Det är nu som först jag inser hur fort tiden faktiskt går!
Idag är Alvin 1 månad redan! ♥ Mammas älskling!!


Han är så himla stor, och man ser en förändring på honom från dag till dag, och jag tycker det är helt fantastiskt! :)
Just nu är det bättre med hans mage, och han mår mycket bättre efter att vi började med minifom dropparna! Nu är han glad hela dagarna och skriker inte alls, han är så underbar! :D



Igår kväll fick jag en sådan hemsk frossa! USCH!! så vilade mig medans älsklings prinsen myste på för fullt med pappa!


Imorse blev det ingen sovmorgon inte, Alvin tyckte vi skulle vakna när pappa gick till jobbet, så gick upp och satte oss i soffan och pratade på bra länge innan han tvärslocknade efter lite mat! Undrar vad som finns i tuttarna egentligen, sömnmedel? haha!
Fortfarande en lika hemsk frossa och huvudvärk även idag!  Men jag har inte klagat för det, för Alvin har fått det att gå bra ändå och fått mig att tänka på en massa annat! :)


Han har börjat flina mer och mer nu vilket jag tycker är hur roligt som helst, och när han såg pappa idag och när Robin började prata med honom så lös det verkligen om honom! :D En underbar känsla när man såg det måste jag säga! Det värmer i mitt mamma ♥ ! 


Efter middagen blev det en dusch, och sedan ge min lilla älskling lite mat också, och nu är han ute på promenad med pappa, Andreas och Thea! :)
Så just nu har jag precis noppat ögonbrynen, passat på att ha liten egentid och sådär. otroligt skönt! Men nu saknar jag dom så otroligt mycket, så hoppas att dom kommer hem snart! :) h ihi...


Nej, på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards