Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av Louise - 4 augusti 2011 20:52

I'm back!   .. Ja, det är jag. haha!


I tisdags blev det inte alls så myket sömn, jag hade ju hoppats på lite vila mitt på dagen, men det kunde jag glömma! När jag väl hade skrivit att han hade somnat. hur länge sov han då? jo, ungefär en kvart till. så sammanlagt 35 minuter ungefär. inte alls okej om ni frågar mig. då han vaknar och fortfarande är hur trött som helst så ögonen går i kors på honom.  Vilket resulterade i en ganska grinig Alvin, men till slut somnade han om och sov ca 1 timme i alla fall.
Dock ingen vila för min del då jag hade en massa andra saker som blev tvugna att göras! :P haha!


Igår hände det faktiskt inte så mycket. Alvin var på mycket bättre humör igår, och ingen är gladare för det än vad jag är kan jag säga! :D haha.. gullungen min <3 Så största delen av dagen igår så låg han och jollrade, pratade, sprattlade och var allmänt glad!  Och när han är så , då smälter mitt hjärta lite till ( om det går? ) när man tittar på honom.. :D det är en underbar känsla att se sitt barn må bra och babbla på för fullt. Jag antar att alla ni som har barn och vet känslan av det håller med mig? :)) ..

Han var vaken stora delar av dagen, men var ändå så glad så mamma fick en massa gjort. till exempel tvätten blev tvättad och hängd och köket blev städat - kanon om ni frågar mig! :D hihi..

Somnade även innan klockan 10 igår, så jag var så himla trött på kvällen så innan klockan hade slagit 10 så sov även jag :D haha.  otroligt skönt måste jag erkänna!


Inatt vaknade han vid 3 och ville ha lite mat, somnade sedan om. men när klockan slog halv 5 så tröttnade han antaglien på att sova, för då tyckte han minsann att vi skulle kliva upp och inte alls ligga kvar i sängen. sagt och gjort, då älskling skulle få sova den timmen som var kvar innan hans klocka skulle ringa! :) .. (ibland kan även jag vara snäll.)

Sedan var han vaken och somnade inte om förrän han hade fått lite mat vid 9..


Även att Olivia kom och hälsade på oss idag , riktigt mysigt var det! :)
Så vi knatade iväg på krokanen och käkade lite lunch, svängde även in på Lindex och köpte strumpor och en jätte fin tröja/kofta till Alvin. Hoppas verkligen den sitter bra nu. den är såååå fin.. :D ..

Gick även in på Åhléns en sväng, och hittade massor av roliga saker, och man har fått lite nya idéer faktiskt, men det är sådant som faktiskt får vänta om man säger så! =) ..


Promenerade sedan hemåt och det gjorde vi helt rätt i måste jag säga, för det tog bara 10 minuter så började det regna ganska mycket ute. så bra tajming om jag får säga det själv! =) . satt här och myste på och fick höra en massa roliga saker/skvaller, älsklingen kom hem och när klockan närmade sig 6 så skulle hon åka hemåt tråkigt nog, men hon skulle koma tillbaka efter hon hade varit nere i Norrköping på augustifestivalen ( tro mig , jag är AVIS... jag vill ju också!) . men ett annat år kanske? haha.


Sedan hon åkte har vi inte gjort mycket, har hunnit med att plocka lite här hemma och även vikt undan en himla massa tvätt och helt plötsligt så såg det ut som hur mycket som helst i garderoberna igen. känns skönt. ;B ..

Nu sitter jag här, precis tagit mig en dusch. ska äta lite glass och jordgubbar när jag kikar lite på filmen som går på tv'n.
Sedan blir det en tidig kväll även idag! Om Alvin tillåter det vill säga?


Imorgon äntligen fredag och även dags att vara på BVC och se vad som har hänt med vikt och längd på lill hjärtat! <3 


Nej, åter till min glass och mina jordgubbar!

På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards