Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av Louise - 2 augusti 2011 13:32

Har kommit till Augusti månad redan, och snart är sommaren över och det känns inte alls okej!  Jag vet att jag har sagt det förut - men tiden springer iväg. och nu när det redan är augusti så tycker jag att det går på tok alldeles för fort!

Nästa vecka är Alvin redan 1 månad gammal, och det tycker jag inte är okej. haha! :) Jag vill ha honom som liten liten bebis väldigt länge, men jag antar att jag inte får det?
Kan inte någon vara snäll att stanna upp tiden en stund? :) haha!


Nog om det..

Alvin har varit jätte grinig nu i 2 dagar, och verkligen visat att han kan skrika! och man känner sig verkligen så hjälplös när han skriker och ingenting hjälper förutom att man går runt i lägenheten! vagnen är bara att glömma, där ligger man ju själv, lillplutten min då! vad kan det vara för fel? han är nöjd ibland, så man tar verkligen vara på dessa stunder kan jag tala om! :) haha..

Funderar på om det kanske kan vara någonting med hans mage, för han verkar tycka att det är skönt om man masserar den lite. men endast ibland, han blir sur om man håller på för länge, eller om man slutar när det är som skönast. haha! <3


Igår var en lugn dag, han var grinig när pappa var iväg på jobbet, och sov ingenting typ. men när han kom hem då slocknade han på en gång! är det pappas pojke eller är det? haha!  Då passade jag på att göra en massa sysslor här hemma, eftersom jag inte hunnit på dagen då jag gick runt runt här hemma och vyssa hjärtat mitt. haha! =) . Sprang även iväg snabbt på apoteket då jag kom på att jag måste det. :P är huvudet dumt får benen arbeta, är det inte så? :)

Sedan igår kväll så tog vi ett bad, och det är så kul att se honom när han kommer ner i vattnet.han bara älskar det! :)


Fick somna innan klockan 12 igår, rättare sagt så slocknade Alvin vid kvart i 11. men när det var dags för mat vid kvart över 3 så tyckte han därefter att vi skulle kliva upp och vara vakna. dock tyckte inte mamma det, men hade inget val :) haha. så klev upp och satte oss i soffan bara för att inte väcka Robin som skulle kliva upp halv 6. Och när klockan väl blev halv 6 så kommer Robin upp och frågar: Vad gör ni vakna nu? Ja, det kan man ju undra! :) haha..


men somnade om en stund i alla fall, och fick sova 1½ timme, men sedan tyckte inte Alvin att det var nå roligt längre, så har sedan dess varit uppe. Nu ligger han här och sprattlar på benen och jollrar på. :) snart dax för lite mat också. och sedan vet jag inte vad denna dag har att erbjuda?
Känns som om jag hoppas på lite mer sömn? ja vad vet jag ! :D haha


men på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards