Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 september 2010

Av Louise - 27 september 2010 22:06

Gud, jag är verkligen hur dålig som helst på att uppdatera. och det är i stort sett samma hela tiden också. om vad jag gör om dagarna.

Men de är ju som sagt en blogg om mitt liv, så det är väl antagligen så det ska vara? men ändå tycker jag den är så enformig, så kanske ska göa någonting åt det helt enkelt. men just nu orkar jag inte riktigt. :p haha.


så därför ska jag helt enkelt berätta om vad som hänt sedan sist :))
Igår jobbade jag några timmar, alltid lika roligt faktiskt. jag tycker om mitt jobb!! =) . Efter jobbet så kom älsk och hämtade mig och så åkte vi till rengsjö, där vi blev bjuden på middag, efterrätt och en massa mys. alltid lika trevligt. och jag älskar både svärfar, ken och anna - dom är bara så himla underbara! tack för en underbar kväll. Det blev hemfärd efter ett tag, då vi fick reda på att Robin skulle joba morgon även om vi trodde att det skulle vara så att han jobbade kväll. men skönt ändå, då vi flyttar till den nya lägenheten den här veckan :) åh, jag längtas! ^^,


Imorse så vaknade jag klockan 8, till och med innan klockan ringde. :) Hoppade in i duschen, kikade lite på datorn, gjorde mig i ordning och även pratade med jessica. det slutade med att hon hämtade upp mig och sedan iväg - hämtade niklas och sedan ner på stationen. där träffade jag Johan ( en gammal klasskompis) det var år och dar sedan. :p usch vad tiden springer iväg känner jag :P haha. sedan bar det av mot Gävle ^^, det stod shopping på schemat idag - riktigt härligt. och på tok alldeles för länge sen. jessica hittade hur mycket snyggt som helst. och även jag hittade hur mycket roligt som helst. jag ska visa er någon dag. men har inte orkat ta kort på det ännu :) . men det blev : - långärmad vit tunn tröja, en tjockare stickad kofta med kort ärm (svårförklarad!!),  mascara, en tunika och en BH.  Är mycket nöjd med dagens inköp. men fixar kort så ni får se helt enkelt. men det får bli en annan dag :)) ..

Efter att vi hade shoppat runt så kikade vi lite till i väntan på tåget hem. När vi väl kom hem så hämtade niklas upp oss, och så hem till mig och drack lite kaffe och bara mös. Robin kom även hem, sedan skjutsade vi hem niklas till en kompis, robin åkte iväg och jag och jessica hem till tobias, då hon skulle gratta hans lillebror. :) så var där en stund, och sedan åkte vi hemåt. handlade lite snabbt och nu är jag hemma igen. riktigt skönt om jag får säga det.


är mycket nöööjd med denna dag. tack så hemskt mycket Jessica, det är mycket uppskattat.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen som nyss kom hem.
imorgon ska jag fortsätta packa lite mer, och även ringa bovärden ang när jag kan få hämta nycklarna till lägenheten :) så jag hoppas på det bästa...


Men nu måste jag sluta. på återseende

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards