Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 2 september 2010

Av Louise - 2 september 2010 20:02

Gårdagen var verkligen hur mysig som helst :)
Mamma ringde och väckte mig och sa att hon var på väg, så jag hoppade upp ur sängen och gjorde mig i ordning.. :D Sedan tog det bara en liten stund och så var hon äntligen här.. så som jag har saknat henne, helt otroligt <3

Vi satt här, fikade och bara pratade en massa, och sedan var det dags för robin att åka till jobbet. så jag och mamma satt här och bara mös tillsammans.. :)

visade henne mina idéer för den nya lägenheten, och även att vi åkte förbi så hon fick se vart den låg :)  och hon trodde att det skulle bli bra, och det gjorde så att det kändes ännu bättre..
Sedan var det dags för henne att åka så jag gjorde mig i ordning.. donade på lite här hemma, och sedan åkte jag iväg och fixade några ärenden som skulle göras, och även la några papper på lådan. känns skönt att få det gjort - äntligen! :D hehe


Sedan blev det hem och så hade jag lite egentid, mös med en kopp te, mina duntofflor och finalen av Fångarna på fortet :) <3 hihi..


Idag har varit en lugn och skön dag, klockan ringde i morse.. ner i tvättstugan och började tvätta, åh det ska bli så skönt att inte behöva någon tvättstuga när vi flyttar. slippa allt det där med att boka tvättid och allting ... lovely ! :)

älskling åkte iväg och klippte sig, så nu är han riktigt fin igen, och kortklippt :p hehe..

annars har jag inte gjort speciellt mycket, förutom att ha plockat lite här hemma, dammsugit och torkat golv m.m :) hihi..


ska även alldeles strax ta att packa lite, då vi ska åka till Stockholm i helgen med elin och andreas. ska bli otroligt mysigt att bara ha en helg där nere och inte behöva tänka på någonting annat :) så det ser jag väldigt mycket fram emot..


Men nu måste jag sätta lite fart, packa och fixa lite inför imorgon bitti då våran underbara helg börjar :)
så bloggar nog antagligen inte förrän jag är hemma igen.
Så på återseende..


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards