Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 september 2010

Av Louise - 18 september 2010 15:02

Just nu är det mycket som pågår i mitt liv, och jag absolut älskar det :)) ..


Veckan har varit väldigt lugn då älsklingen har varit hemma och sjukskriven och även jag har känt mig väldigt hängig. men det har inte stoppat mig :p hihi.


I onsdags hände det väl egentligen inte så mycket, vi skule ut till Fia och ta en ciggis, men det hela slutade med att vi blev kvar tills klockan 3 typ. hihi. då hon målade och var duktig med sitt. och pojkarna fick nå ryck till att börja måla åt henne :p hihi. men det var otroligt mysigt i alla fall.


torsdagen började kanon, älsk åkte iväg och fixade lite saker. och jag pratade med anna, då dom skulle komma efter att dom hade varit på mvc :)) ..

tog inte så himla lång tid, innan hon äntligen var här. ingen förstår mig som du hjärtis. du är så himla mycket för mig. Det var en helt underbar eftermiddag/kväll med dom sötnosarna. Och vilken mage det har blivit hjärtis <3 ..

Men det blev: - skitsnack, nachos, kortspel och en massa mys. tack så hemskt mycket för att ni kom. det behövdes verkligen. 7 år av vänskap, snart 8 :) och många fler ska det bli :) <3 jag älskar dig bästaste vän!

efter att dom hade åkt hem så blev det bara en lugn kväll . vilket alltid är skönt ^^,


Igår så ringde andreas och väckte oss, och vi åkte för att hjälpa fia med en massa saker som hon skulle flytta, då dom fick flytta in i sin lägenhet på höjden igår. riktigt fin hade den blivit också . :D  Så vi hjälpte till där i några timmar, iväg och käkade och sedan åkte jag iväg och hämtade Elin på station vid halv 7 när hon kom hem :) . pojkarna åkte för att lägga i båten, och vi 2 bara mös på. när vi skulle iväg till hennes mamma så blev det ett stopp på vägen så att vi inte kom iväg. hehe. men träffade ju sötpojken Thomsson på granbergs kiosken. stackarn! men han mådde bra i alla fall, och det är ju huvudsaken <3 .

Sedan blev det hem till fia och jimmy en sväng, iväg och handla och sedan upp på höjden igen och äta lite smörgåstårta. sedan hem för att sova, då ögonen inte alls hängde med :p haha.


Idag har det dock inte hänt så mycket :) , hoppade upp i morse, duschade och gjorde mig i ordning. och sedan pratade med elin. så hon skulle höra av sig lite senare ^^, alltid lika trevligt med den tjejen.  och under tiden jag har väntat så har jag varit lite duktig och börjat småpacka, men jag gav upp för en liten stund sedan. då jag verkligen hatar att packa, men jag älskar tanken på att flytta till den lägenheten vi ska få :)) . kommer verkligen bli hur bra som helst . det tror jag verkligen.
men nu ska jag däremot äta lite då jag håller på att krypa ur skinnet för att magen skriker. så på återseende.


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards