Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 september 2010

Av Louise - 14 september 2010 21:48

Jag måste bara poängtera att jag älskar mitt liv och dom människorna jag har runt om kring mig. Och jag värdesätter dom som bryr sig, och verkligen finns till..

Men ibland blir man bra frustrerad, arg, ledsen, besviken och "bedragen" av några människor. och det känns i hjärtat - tro mig. jag har inte blivit utsatt för detta bara en gång, utan ett ex antal. och det är ingenting jag kan göra åt den saken, då jag aldrig någonsin kommer att gilla denna personen som allting startade med.
Men jag ser att du inte bryr dig, och det känns snart som om jag inte heller orka hålla skenet upp för det heller. jag orkar liksom inte kämpa för detta om jag inte ska få någonting tillbaka, det är inte rikigt min grej.

så från och med nu så lägger jag bara energi på dom som verkligen vill ha min energi och som förtjänar den. och det känns inte som om du varken vill ha den eller gör dig speciellt förtjänt av den..


Folk som baktalar sig själv, har dubbelmoral, eller bara är allmänt mycket ivägen för alla andra har ingen plats i mitt liv. och lika så du!
jag trodde aldrig att det skulle bli såhär, eller ens behöva bli en så stor grej utav det hela. men det gör ingenting i dagsläget då jag har allt, precis allt jag vill ha . förutom dig! men har jag klarat mig såhär länge, så klarar jag mig lite till utan detta jag saknat för en sådan lång tid.!!



- Men som sagt, jag älskar dom människor som verkligen finns där och förgyller min dag. jag älskar er allihopa villkorslöst. ni är ljuset i min tunnel, och ni är dom som får mig att må bra och orka med mina dagar. och jag kan inte tacka er nog för det :) Tack godingar. varenda en av er, och ni vet precis vilka ni är :)) hihi..


Lots of Love, haters or lovers :) <3

Av Louise - 14 september 2010 21:26

Igår hade jag och Robin våran egna lilla dag, 1år & 7 månader, 19 månader tillsammans. och jag älskar honom bara mer och mer :) <3 !


Så då hade vi bara en lugn mysdag tillsammans, och det är helt underbart när vi väl har sådna tilsammans :D  Dock var robin lite småsjuk, stackarn..


Imorse så hade jag ingen sovmorgon inte, upp och hoppa :) hihi.

Det var mycket som skulle hinnas med, men tyvärr så hanns inte riktigt allt med.

Men ganska mycket :))

  • Handlat
  • Adressändrat ( så man slipper tänka på det! )
  • Boka tvättid
  • Rensjö för en massa mys
  • Hälsocentralen med älsk, så han fick ett sjukintyg
  • Ringa och bråka på Telia ang telefonräkningen.

Ja, jag har gjort lite i alla fall. men dock inte alls som sagt :p hehe
men det har varit en väldigt bra dag. och det var skönt att komma ut till rengsjö, äta middag och bara umgås. jag tycker så mycket om dom! :))


Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sedan mysa ner mig i soffan och invänta en onsdag som jag hoppas blir så bra som jag har tänkt :p.

Imorgon ska jag alltså: -

  • Damma + Dammsuga
  • Bädda rent i sängen
  • Tvätta
  • Städa och fixa
  • Vika tvätt
  • Ringa Fortum ang elen..

Ja, det är inte så himla mycket, men dock mycket som ska göras på varje "punkt" om man säger så. haha. så jag har nog att göra imorgon också :p hihi.
jag är då aldrig sysslolös heller.
även att jag ska prata med bästaste anna imorgon och se hur det blev på torsdag. dom kanske kommer hit :D och det ska bli otroligt roligt ^^, hihi..

men nu blir det annat på återseende

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards