Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 22 september 2010

Av Louise - 22 september 2010 14:16

Igår var faktiskt ett mycket bra dag :) jag hade en bra känsla i kroppen och allting vara bara kanon och på topp ^^,


Det började med att när jag väl hade vaknat till, så började jag och plockade ner alla gardiner, dukar, filtar och sådär. och så begav jag mig ner i tvättstugan bara för att tvätta allting sådant inför flytten - då jag ska slippa göra det sen när jag väl flyttat in. så nu är det bara sätta upp dom :) känner mig nöjd.
Rev även ut sängkläderna så nu är dom tvättade och sådär. riktigt skönt.

dock hatar jag verkligen att tvätta, men jag älskar lukten och känslan av nytvättat :)) så lite knepigt, men det är ju som sagt sådant som ska göras..


Vi var ut till växbo en sväng och hälsade på Mattias och Linda en sväng, väldigt trevligt. Med sedan började klockan springa iväg och magen började skrika efter middag. så hem och lagade lite mat, då det var hemmagjord klyftpotatis och fylld lövbiff  som stod på menyn. och gissa om det var gott. mums...


Efter middagen och en sväng ner i tvättstugan så begav vi oss upp på granberg, hem till fia :))
Även andreas, odde, käcken, tessa och thomsson var där. Dom åkte efter en stund och då kom Malin dit. ytterst trevligt. drack lite te, skitsnack och jag hade det väldigt mysigt. När klockan började närma sig halv 1 så var det dags att åka hemåt. sagt och gjort så tackade jag för en ytterst trevlig kväll med flickorna och begav mig tillsammans med älsklingen..


Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag har bestämt med tessan att det bli eventuellt imorgon vi ska ta tag i "problemet" och helt enkelt göra någonting åt det hela :) hehe. Och så har jag varit duktig och packa ner alla ljusstakar och sådär ( då jag har en hel del sådana! det är så mysigt med levande ljus! ) tycker ni inte?   Och även städat inne i köket. så allting känns kanon. och som om allting är på gång nu. Det är ju trots allt inte så lång tid kvar innan det smäller och bär iväg. Då vi flyttar nästa fredag - åh jag längtas..

Även att vi fick tag på ett köksbord idag, tack vare världens bästa svärmor - Siw ♥ ! tack så mycket för hjälpen.. :))


men nu måste jag rusa, har ju inte tid att sitta här direkt. På återseende

Lots of Love! <3

Av Louise - 22 september 2010 14:06

Grattis till världens bästa storebror på 22-års dagen.

Jag älskar dig Jimmy ♥♥♥ !!!


             


                 


           

Ovido - Quiz & Flashcards