Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 12 september 2010

Av Louise - 12 september 2010 22:16

Åh vilken underbar helg, med underbara människor, jobb och kärlek :)) ..


I fredags så kom ju Ken hit och drack kaffe. alltid lika trevligt, hih. sedan blev vi så himla rastlös, framför allt Robin. hihi.. Åkte något varv, och sedan träffade vi på Jessica och Niklas - alltid lika trevligt. pratade en massa, fick skvaller ifrån turkiet och dom hade tydligen haft det kanon! :)) ... Men efter ett tag så tröttnade även vi på det där, men otroligt mysigt att träffa en massa sötnosar sådär spontant liksom :D hih..


Lördagen vaknade jag av klockan, och då var det dags att göra sig i ordning för att åka och jobba i några timmar. alltid lika roligt, då jag faktiskt trivs på min arbetsplats, tro det eller ej :) hihi.. Efter att mitt pass var klart så kom älsk och hämtade upp mig. och så åkte vi hem så jag fick byta om, och sedan mot Kilafors en sväng, eller ja det blev några timmar fast det bara skulle bli en kortis :) haha. men trevligt var det. sedan raka vägen mot Edsbyn där det skulle bjudas på middag. Nutte, hans pappa, svärmor, Ken, Fanny, Jag och Robin :) precis sådär som det ska vara! ^^, hihi.. men det bjöds på hur mycket gott som helst. och efter många väl spenderade timmar med min andra familj så åkte vi in mot bollnäs igen.. träffade på malin, danne, elin och andreas en sväng. :)) myste runt lite, men sedan blev det en relativt tidig kväll även denna gång :D hihi..


Söndagen vaknade jag innan klockan, och även denna dag var det dags för att spendera och avsluta helgen med lite arbete. Har jobbat med Therese och Simone idag - alltid lika roligt! :)) . Blev lite kaos där på mitt på dagen, men inte gör det någonting, det är ju sådant som hör till liksom. eller vad säger ni? men det blir ju även sådär nu när det är erbjudanden och kuponger hit och dit :D hihi.
Älskling kom och hämtad eupp mig när jag hade slutat, då han hade köpt pizza och en massa godsaker. :) Hem, och så spelade vi lite bngolotter - precis som alla andra pensionärer, dock ingen storvinst idag. Men 100kronor blev det i alla fall, haha. ^^, så bättre än ingenting om man säger så. ^^,

efter det tog jag mig en lång, varm och välförtjänt dusch.
Så nu sitter jag här och ska alldeles strax ta och krypa ner i den skönaste sängen någonsin ! <3!


I veckan måste jag fixa en massa, hur fasiken ska jag hinna med allt? det är ju tur man är kvinna, så man vet hur man ska hantera det mesta :) hehe. ni andra flickor/kvinnor vet vad jag menar, inte sant? ..


på återseende

Lots of Love! <3



btw, jag hoppas att allting går bra för Linnsan nu också, och att det blir som vi hoppas och att allting är bra med både henne och bebisarna :)

Ovido - Quiz & Flashcards