Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 september 2010

Av Louise - 8 september 2010 21:48

det har väl forfarande inte hänt så himlans mycket idag, jag har nte haft ork att göra någonting.. skulle ha tagit tag i tvätten också, men det blev inte så heller :) så det får helt enkelt bli imorgon istället - för då måste jag göra det känner jag..


Fick även reda på att älsklingen jobbar till klockan 4 imorgon, då han skulle vara i verkstaden (?) eller vad det du var ;p hihi. så ska ringa till bovärden imorgon och säga att vi kommer på fredag och tittar på lägenheten istället. åh, jag är så spänd på hur det blev. och hoppas att den ser ut precis så som vi hade hoppats på. ^^,


Var ju även iväg till Jennie idag och fixade om mina naglar.

så nu är dom nya, fräscha och otroligt snygga igen.. tack så hemskt mycket för det :) Jag är verkligen jätte  nöjd med dom den här gången. och gjorde dom lite kortare den här gången, då dom växer som jag vet inte vad.. och just för att dom inte ska gå av nu när jag ska hålla på att jobba, packa och flytta och sådär :)) hehe. så nu kan jag göra om dom först efter vi flyttar. så i oktober någon gång helt enkelt ^^, mycket bra.
Det kommer att komma upp en bild på dom också, men dock inte idag. :) kanske imorgon eller någonting när jag orkar med det. Så vi hoppas på att det blir imorgon..


Nu ska jag ta och dricka upp mitt te, sedan krypa ner i ett bad :)
Så på återseende imorgon.

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 september 2010 14:07

Ja, som ni ser så har loggen fått ett litet nytt utseende.. dock inte så himla bra, men orkade inte hålla på längre, så det får duga tills jag helt enkelt orkar göra om den :) hihi...   men den är ju bättre än den andra i alla fall ^^,


ringde även till våran bovärd på HSB och fick reda på att våran lägenhet är färdig tapetserad :)), så nu får vi äntligen åka dit och titta på hur den ser ut med dom nya tapeterna. så ska eventuellt dit imorgon eller på fredag. får se vad som händer. :D   får se när älsklingen har tid, och hur han jobbar ^^, hihi..


idag har det inte hänt så mycket, då jag sov väldigt dåligt och oroligt inatt. så resulterade det i att jag sov alldeles för länge idag. inte okej!!
men klev upp vid 1 tiden i alla fall, så nu har jag gjort mina daliga rutiner. :)


nu ska jag ta tag i tvätten som jag inte orkade fixa igår, och sedan vänta på att älsklingen ska komma hem:) sedan ska jag åka och fixa mina naglar vid klockan 5 :)) .. och idag ska dom göras om helt, byta färg och alltihopa. kommer bli great kan jag lova :D hehe..

men på återseende.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards