Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 september 2010

Av Louise - 20 september 2010 23:10

Nu sitter jag vid den här dumburken igen efter en dag då jag faktiskt fått ganska mycket gjort, och känner mig otroligt nöjd :) hehe..


När älsklingen kom hem igen så blev det lite mys i soffan framför en film, och sedan började verkligheten igen, och insåg att vi inte bara kunde mysa bort hela dagen utan hade en massa saker som skulle göras :) hehe.


Men idag har det i alla fall blivit: Hemgjord pizza till middag, chips och dipp och en massa bra tv, diskat, varit nere på sjukhuset, betalat första hyran på nya lägenheten, skickat iväg hyreskontraktet med påskrifter, diskat och även lyckats packa ytligare någon kartong till med en massa köks saker :) åh, känner mig hur duktig som helst. Har dock inte gjort allting själv, har såklart haft hjälp av älsklingen. men han är ju sjuk, så har inte orkat göra så mycket. men han hjälpte till med att skruva ner lite hyllor och hämtade kartonger i garaget :) snälla han <3


Har just för en liten stund sedan varit ner och bokat en tvättid tills imorgon också. då det mesta ska tvättas, ska plocka ner gardinerna, tvätta dukar, filtar och sådant. så att allting är rent och fräscht när man flyttar in i den nya lägenheten. så det känns kanon verkligen!  ♥  hihi..


Just för tillfället så känner jag mig som värsta hemmafrun, men vad gör man inte? :) hehe. Även att jag träffade Tessan och Thommson en sväng idag då dom kikade förbi en sväng. :) alltid lika trevligt med sällskap en stund..  Åh, jag tycker om er!!  ♥♥!!


Nu däremot så ska jag plocka ur diskmaskinen, och sedan borsta tänderna för att krypa ner i sängen.. så på återseende imorgon igen.


Lots of Love!

Av Louise - 20 september 2010 11:39

Måndag, ny dag, ny start, ny vecka och en himlans massa möjligheter.. men ändå en himlans massa saker som ska göras. usch, jag känner hur allting bara väller över mig just nu :) men vad gör det när man ändå är lycklig mitt upp i allting och det bara rullar på? Ja ni, det gör inte så mycket faktiskt..


I lördags så hörde elin till slut av sig, då hon hade ätit middag och sådär hemma hos hennes mamma, och då bar det av upp mot granberg och hälsade på den söta tösen :)) . alltid lika trevligt. satt och pratade en stund, och hon hade lyckats få ner i stort sett det mesta i lägenheten, då insåg jag helt plötsligt att det kanske är dags att börja tänka tanken på att packa jag också? haha. ja jag blev lite stressad om man säger så. så nu i veckan ska jag ta mig i kragen och börja packa så att jag inte står där kvällen innan flytt och ska packa i panik :p det är ju inte så himlans smart - tro mig, jag har provat när jag flyttade ifrån Färila :p ...


Men pojkarna kom hem efter fisket i alla fall, vi hade gjort i ordning grönsaker och dipp och hade riktigt lördagsmys. kikade på en film och jag bara njöt av mitt underbara sällskap. Även att malin kom efter ett tag, men dock blev vi tvugna att åka ganska så omgående då älsk var sjuk, trött och allmänt seg. stackarn! inge kul att se honom såhär, jag tycker så synd om honom.


Igår jobbade jag hela dagen, det var full rulle hela dagen, och det gillas verkligen om ni frågar mig :)) precis så jag gillar det ju, jag tycker verkligen om när det händer saker hela tiden, det är ju då det är roligt att jobba. tycker ni inte? :)

men slutade vid kvart i 8, och trodde att jag skulle hinna iväg och rösta - men icke! dock var ju inte det svenska folket så smart som jag hade hoppats på. hallå, SD ? nej nej, det är ju inte acceptabelt. åh, jag blir bara så himla frustrerad. men men, nu är det för sent, och det är ingenting att göra åt just nu. bara hoppas att man överlever dessa 4 år med en knäppgök som ska styra sverige. men vad gör det? ja, jag vet inte. det återstår att se just för tillfället..

Men eftersom jag inte hann iväg, så åkte jag hemåt. tog en dusch, och bara mös ner mig i soffan med älskling som hade feber.. uscha!

kikde på tv'n, det var en sjukt bra film runt 10 tiden, men kommer dock inte igåh vad den hette. men den var riktigt bra i alla fall :)) hehe.


Idag händer det dock inte så mycket egentligen, förutom att jag har en himlans massa saker att fixa här hemma, inför flytt och doningar!
det ska skrivas på kontrakt och skickas till HSB, det ska fixas med en massa andra papper, betala räkningar och allting annat..

Även att jag måste fixa med en massa saker i lägenheten. lite rensning om man säger så.
har skickat iväg älskling för att handla lite, och nu ska jag börja ta tag i detta elände, så på återseende.


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards