Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 september 2011

Av Louise - 24 september 2011 10:01

Lördagsmorgon, och den hade inte kunnat börja bättre faktiskt! :) nöjd mamma just nu! :)


Men först, igår:  Mamma kom hit vid 1 tiden och det var helt underbart. Vi mös på som bara den och snackade en massa skit. precis vad jag behövde just nu faktiskt, dela lite tankar och sådär med mamma! <3  Sedan tog vi en promenad ner på stan då jag hade lite funderingar angående höst/vinterkläder till Alvin. Så jag fick lite råd angående det jag hade hittat och är lite sugen på att köpa! :) tack för det..

Hem igen, mös på en stund till innan hon och lillebror skulle åka hemåt igen..


När dom hade åkt så blev det helt plötsligt väldigt tomt, jag har ingen aning om varför, jag hade ju trots allt båda min pojkar (Alvin och Robin!) hemma. men det kändes som om någonting fattades! Men man får väl helt enkelt bita i det sura äpplet ibland av saknad och göra det bästa av situationen. inte sant? :)


Jag åkte iväg och handlade lite, och sedan så bar det av till Linn (som fyller 23 på söndag!)  där det bjöds på smörgåstårta, kakor, saft och kaffe. :) mycket trevligt.

Underbara människor som var där, och jag hade verkligen jätte trevligt!
Tack för igår <3
Det hela slutade i alla fall med att vi satt och nörda Wordfued ett tag innan vi skulle åka hemåt, och det är bokstavligt talat beroendeframkallande! haha.

Någon annan som spelar kanske? :)


När vi kom hem så fick Alvin lite mat och sedan somnade han på en gång. :) gullungen min! <3


Imorse blev jag inte väckt förrän klockan var halv 8. otroligt skönt att Alvin bestämde sig för att sova så länge! :) hihi Uppskattas väldigt mycket. så idag är jag en pigg och utvilad människa! :)
Och idag är en sådan städar dag, det ska skina om denna lägenhet när jag är klar.
För det är ett sådant måste att städa idag :P haha! men vad gör det, ingenting!! :)


Men nu ska Alvin och jag mysa innan städandet börjar!
På återseende!
Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards