Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 september 2011

Av Louise - 15 september 2011 13:36

Dagens väder är precis lika pisstråkigt som gårdages, bara det att det regnar och har sig idag! inte okej om ni frågar mig faktiskt!


Så igår hade jag och Alvin en heldag för oss själva (igen!) men det har ag absolut ingenting emot, för det finns ju ingenting som är mer underbart än när ens barn ler mot en och man ser kärleken i ögonen på dom! det är en magisk känsla! <3 obeskrivligt helt enkelt!! :)


Blev en liten jobbig natt igår, då Alvin absolut inte hade ro till att somna. men till slut så somnade han i alla fall, och jag fick i alla fall sova 4,5 timme! och det tackar jag för.. men det resulterar ju självklart i att jag är en väldigt trött, sliten och mosad mamma idag! Men vad gör det liksom? haha..


Har precis plockat undan i köket och sitter nu och väntar på att Zenita ska komma hit och umgås lite! :) Var på tok alldeles för länge sedan, och jag har ju saknat dig hönan! <3 :)
Så de blir massa mys, prat och sådär med henne ett tag, och sedan vad som händer ikväll har jag ingen aning om? någonting händer det säkert, det är sådant som återstår att se helt enkelt..


Ja just det faan, jag har glömt att ringa ett samtal, så nu måste jag skynda mig!
På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards