Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 september 2011

Av Louise - 9 september 2011 12:13

Alvin, min lilla ögonsten blir 2 månader redan. vart har tiden tagit vägen egentligen? vaknade imorse och insåg att det var den 9e idag, att det var 2 månader sedan jag låg inne på förlossningen och fick se världens vackraste människa - min son!
En obeskrivlig känsla som inte går att beskriva  ord utan måste upplevas! Dagen då jag inte kunde sluta gråta på grund av så mycket lycka och så mycket kärlek. Min högsta dröm har slagit in, jag har fått världens mest underbara son! <3
mamma älskar dig, och grattis till 2 månader! :)


Igår mös vi järnet jag och Alvin, passade på att tvätta lite också. känns bra! :) så nu är det ingenting om behövs göras i helgen. hur skönt som helst! haha.

Var även iväg på rusta igår och handla lite nödvändigheter och även en del som jag trånat efter ett tag. underbart! :)


Idag har inte hänt så mycket faktiskt, har hunnit med att städa badrummet och även plocka i och ur diskmaskinen! Så nu medans Alvin sover en stund (förhoppningsvis?) så tänkte jag passa på att städa köket lite, ta fram köttfärs då det bjuds på tacos här hemma ikväll (MUMS!) och sedan vila mig lite innan det är dags för mys och lek med gullefjunet Alvin =) haha!


Vad som händer annars idag/ikväll är fortfarande oklart. men det är fredag och helg så jag är på toppen humör! :D

på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards